• sales@hdv-tech.com
  • Layanan Online 24 jam:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    produk

    titlbg

    1-9 tingkat kustomisasi jero
    Nyukupi kabutuhan pelanggan
    Dhukungan teknis profesional 24 jam
    VIP 1 kanggo 1 layanan

    1-9 tingkat kustomisasi jeroNyukupi kabutuhan pelangganDhukungan teknis profesional 24 jamVIP 1 kanggo 1 layanan
    Priksa saiki
    • OLTkaro Manajemen Jaringan Cerdas

      <span class=OLTkaro Manajemen Jaringan Cerdas">
      • Manajemen web manungsa
      • Protokol OMCI cerdas pribadi
      • Auto plug
      • Protokol manajemen lapisan L3 fungsi lengkap
      Priksa saiki
    • Routerkanggo Jaringan otomatis karo ONU

      <span class=Routerkanggo Jaringan otomatis karo ONU">
      • ONU unik gampang bolong jaringan otomatis
      • APP kasedhiya
      • 360 ° jangkoan WiFi kabeh omah
      • Dhukungan manajemen UI web
      Priksa saiki
    • Kompatibel Inspeksi LengkapSFP

      <span class=Kompatibel Inspeksi LengkapSFP">
      • Ndhukung jinis SWITCHES merek
      • CWDM / DWDM bahan tingkat dhuwur ing saham
      • Selaras karo macem-macem sertifikasi
      Priksa saiki
    • Ngalihkaro Konfigurasi kilat-cepet

      <span class=Ngalihkaro Konfigurasi kilat-cepet">
      • 10 / 100 / 1000M cocog adaptif
      • Standar POE sing beda-beda opsional
      • Ndhukung kustomisasi fungsi khusus
      Priksa saiki

    kaluwihan perusahaan

    brand_box_pic01
    • Custom + Teknologi Tim Pakar DNA Dual Core

      Global dhewe nggawe ONU kustomisasi jero, hardware + software + ID + jalur produksi nganti 9 sistem kustomisasi jero.

    • "Fitting room" dikembangake kanthi kerjasama teknologi

      Saka desain tampilan -> desain struktur -> desain fungsi -> desain piranti lunak -> desain cetakan, R&D kolaborasi telung dimensi mbantu perusahaan kanggo nganyarke produk kanthi iteratif.

    • Mung Fokus ing ODM peralatan akses serat optik, ora tengen garis

      HDV lair kanggo kustomisasi ODM.Aja nggawe merek, mlebu perjanjian kerjasama strategis, ora langsung hubungi pelanggan pungkasan, lan ora melu industri hulu lan hilir.Kapercayan HDV yaiku nggawe bisnis sing sederhana ora rumit.

    • "HDV" layanan siji-mandeg

      Pabrik HDV minangka pabrik sampeyan - ngewangi pelanggan nyedhiyakake dhukungan inspeksi pabrik eksternal lan layanan pelacakan lan dhukungan lengkap, HDV nyedhiyakake konten layanan 10 tingkat kanggo ngawal OEM.

    • Produksi lan pangiriman sing tepat

      Simpenan persediaan modular, pangiriman wektu nol;sistem nelusuri manufaktur kanthi digital lan cerdas;

    • "Pelatih" ing dalan kanggo branding

      Kita mbantu perusahaan kanggo inkubasi bakat teknis, produk OEM, jalur perakitan, lan pungkasane mbantu merek, pemasaran, lan produksi minangka perusahaan grup.

    • sales@hdv-tech.com
    • Layanan Online 24 jam:

    kabar paling anyar

    • 01 Nopember 22

      Jaringan kabel lan nirkabel

      Ing masyarakat saiki, Internet wis nembus kabeh aspek urip kita, kalebu jaringan kabel lan nirkabel ...
      maca liyane
    • 31 Oktober 22

      VLAN statis

      VLAN statis uga disebut VLAN basis port.Iki kanggo nemtokake port sing duwe ID VLAN.Saka tingkat fisik, ...
      maca liyane
    • 29 Okt 22

      EPON Vs GPON Sing Dituku?

      Yen sampeyan ora ngerti babagan bedane EPON Vs GPON, gampang bingung nalika tuku.liwat...
      maca liyane

    MITRA

    web聊天