• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Kompatibilitet av optiske moduler

    Innleggstid: 16. september 2022

    Ggenerelt sett refererer kompatibiliteten til optiske moduler til om modulene kan fungere normalt på kommunikasjonsutstyr fra forskjellige merker og produsenter.

    kompatibel med optisk modul

    Theteknologiinnholdet i optiske moduler er relativt lavt, og introduksjonen er relativt enkel.Som et resultat selger mange tredjepartsprodusenter ulike optiske moduler på markedet.Når produsenten spør kunden om tilbudet av den optiske modulen, vil den først spørre kunden hvilken bryter miljøet er på for å avgjøre om modulen produsert av produsenten kan være kompatibel.

    kompatibilitet av optiske moduler, bilde av en transceiver

    Ther er mange produsenter av kommunikasjonsutstyr, som Huawei, Cisco og andre store produsenter, hvis kommunikasjonsutstyr har sine unike krav til optiske moduler.MSA (Multi-source Protocol) definerer noen generelle standarder for optiske moduler, som gullfingergrensesnittstørrelse, husstørrelse, elektriske ytelseskrav, optiske ytelseskrav, generelle kodingsdefinisjoner osv. Disse standardene er en avtalestandard mellom flere produsenter, med sikte på for å få optiske modulprodukter til å ha de samme grunnleggende funksjonene og operabiliteten blant ulike leverandører.Imidlertid utvider store fabrikker ofte noen definisjoner basert på MSA.Cisco har for eksempel spesielle krav til koding av optiske moduler.0×99-0×127 i Tabell A0 må beregnes i henhold til de foregående bytene i henhold til visse regler, og deretter må den skrive lisensen i Tabell 02. Hvis koden ikke oppfyller kravene, kan ikke modulen fungere på byttet.Da er prisen på Cisco sine originale moduler veldig dyr, så det er så mange OEM-er på markedet, og det vil bare være et marked når det er etterspørsel.Haidiwei Optoelectronic Technology Co., Ltd. er en profesjonell OEM-produsent.Modulene vi produserer kan være kompatible med det meste av kommunikasjonsutstyret på markedet, og kvaliteten er garantert.Velkommen til å kontakte oss for kjøp.

    Ovennevnte er kompatibiliteten til optiske moduler brakt av Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. håper denne artikkelen kan hjelpe deg med å øke kunnskapen din.I tillegg til denne artikkelen, hvis du leter etter en god produsent av optisk fiberkommunikasjonsutstyr, kan du vurdereom oss.

    Kommunikasjonsproduktene produsert av selskapet dekker:

    Modul:optiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, ogSFP optiske fibre, etc.
    ONU kategori:EPON ONU, AC ONU, optisk fiber ONU, CATV PÅ, GPON ONU, XPON ONU, etc.
    OLT klasse:OLT-bryter, GPON OLT, EPON OLT, kommunikasjon OLT, etc.

    Ovennevnte produkter kan støtte forskjellige nettverksscenarier.For de ovennevnte produktene er et profesjonelt og kraftig FoU-team sammenkoblet for å gi teknisk støtte til kunder, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan tilby tjenester av høy kvalitet for kundenes tidligekonsultasjonog senere arbeid.

     



    web聊天