• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Folasaga ile WiFi Calibration Parameters

    Taimi meli: Tes-22-2022

    O oloa WiFi e manaʻomia ai i matou e fuaina lima ma faʻapipiʻi faʻamatalaga WiFi mana o oloa taʻitasi, o le a le tele o mea e te iloa e uiga i faʻamaufaʻailoga o le WiFi calibration, sei ou faʻafeiloaʻi atu ia te oe:

    WiFi

    1. Transmitting power (TX Power): e faasino i le mana galue o le transmitting antenna o le oloa uaealesi, o le iunite o le dBm.O le mana o le faʻasalalauga faʻasalalau e fuafua ai le malosi ma le mamao o le faʻailoga uaealesi, o le tele o le mana, o le malosi o le faailo.I totonu o se mamanu oloa uaealesi, o le ai ai pea se mana taulai e fai ma faavae o la tatou mamanu.I lalo o le tulaga o le faʻamalieina o le fusi o alaleo ma le EVM, o le sili atu o le mana faʻasalalau, o le sili atu lea o le faʻatinoga.
    2. Mauaina maaleale (RX Sensitivity): O se parakalafa e faʻaalia ai le faʻatinoina o le DUT.O le lelei o le mauaina o le lagona, o le tele o faailoilo aoga na te mauaina, ma o le sili atu foi o lona faʻaogaina uaea.Pe a faʻataʻitaʻiina le lagona o le mauaina, fai le oloa i le tulaga mauaina, faʻaoga le WiFi calibration device e lafo ai se faila faʻailoga faʻapitoa, ma o le a maua e le oloa, ma o le maualuga o le eletise na lafoina e mafai ona suia i luga o le WiFi calibration masini seia oʻo i le pusa oloa. fua fa'aletonu (PER%) ausia le tulaga masani .
    3. Faʻasalaga Faʻasalalau (Frequency Error): O loʻo faʻatusalia ai le vavaeeseina o le faailo RF mai le ogatotonu o le alalaupapa o loʻo i ai le faailo, i le PPM.
    4. Error Vector Magnitude (EVM): O se faasino igoa e mafaufau ai i le lelei o le faʻailoga faʻatulagaina, ma o le iunite o le dB.O le laʻititi o le EVM, o le sili atu lea o le faʻailoga lelei.I se oloa uaealesi, TX mana ma EVM e fesoʻotaʻi.O le tele o le TX Power, o le tele o le EVM, o lona uiga, o le leaga o le faʻailoga.O le mea lea, i faʻaoga aoga, e tatau ona faia se maliega i le va o le TX Power ma le EVM.
    5. O le Transmit Spectrum Mask o le faailo faʻasalalau e mafai ona fuaina le lelei o le faʻailoga faʻasalalau ma le mafai ona taofiofia faʻalavelave i ala lata ane.O le fusi o alaleo o le faailo o loʻo i lalo o le suʻega e agavaʻa i totonu o le fusi o alaleo masani.
    6. O le alalaupapa e ta'ua foi o le alalaupapa (Channel) po'o le fa'alava fa'alava, ose fa'amatalaga fa'amatalaga fa'asalalau fa'atasi ma fa'ailoga uaealesi (galu fa'aeletise) e pei o le fa'asalalauga.O feso'ota'iga e leai ni feso'ota'iga (auala, nofoaga pu'upu'u AP, kata fa'akomepiuta uaealesi) e mafai ona fa'agaioi i le tele o alalaupapa.E tatau ona taumafai e fa'aoga auala eseese e 'alofia ai le fa'alavelave i va o fa'ailo.



    web聊天