• sales@hdv-tech.com
  • Layanan Online 24 jam:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    produk

    titlbg

    1-9 tingkat kustomisasi jero
    Minuhan kabutuhan palanggan
    24-jam rojongan teknis profésional
    VIP 1 ka 1 palayanan

    1-9 tingkat kustomisasi jeroMinuhan kabutuhan palanggan24-jam rojongan teknis profésionalVIP 1 ka 1 palayanan
    Pariksa ayeuna
    • OLTkalawan Manajemén Jaringan calakan

      <span class=OLTkalawan Manajemén Jaringan calakan">
      • manajemén web humanized
      • Protokol OMCI calakan swasta
      • Auto colokan
      • Fungsi pinuh L3 protokol manajemén lapisan
      Pariksa ayeuna
    • Routerpikeun Jaringan Otomatis sareng ONU

      <span class=Routerpikeun Jaringan Otomatis sareng ONU">
      • Unik ONU gampang bolong jaringan otomatis
      • APP sadia
      • 360 ° sinyalna WiFi sakabeh-imah
      • Ngarojong manajemén UI wéb
      Pariksa ayeuna
    • Inspection pinuh cocogSFP

      <span class=Inspection pinuh cocogSFP">
      • Rojongan jinis SWITCHES merek
      • CWDM / DWDM bahan-tingkat tinggi di stock
      • Sasuai jeung sagala rupa sertipikasi
      Pariksa ayeuna
    • Saklarkalawan Konfigurasi kilat-gancang

      <span class=Saklarkalawan Konfigurasi kilat-gancang">
      • 10 / 100 / 1000M cocog adaptif
      • Standar POE anu béda nyaéta opsional
      • Ngarojong kustomisasi fungsi husus
      Pariksa ayeuna

    kaunggulan parusahaan

    brand_box_pic01
    • Custom + Téhnologi Dual Core Tim Ahli DNA

      Diri global nyiptakeun kustomisasi jero ONU, hardware + software + ID + jalur produksi nepi ka 9 sistem kustomisasi jero.

    • "Kamar pas" dikembangkeun ku gawé babarengan téknologi

      Ti desain penampilan -> desain struktur -> desain fungsi -> desain software -> desain kapang, Hiji eureun tilu diménsi kolaborasi R & D mantuan usaha pikeun ngaronjatkeun produk maranéhanana iteratively.

    • Ngan Pokus kana parabot aksés serat optik ODM, teu sakuliah garis

      HDV dilahirkeun pikeun kustomisasi ODM.Ulah nyieun merek, asup kasapukan gawé babarengan strategis, ulah langsung ngahubungan konsumén tungtung, sarta ulah ngalibetkeun industri hulu jeung hilir.Kapercayaan HDV nyaéta ngajantenkeun usaha anu sederhana henteu rumit.

    • "HDV" layanan hiji-eureun

      Pabrik HDV mangrupikeun pabrik anjeun - ngabantosan para nasabah nyayogikeun dukungan pamariksaan pabrik éksternal sareng nyukcruk lengkep sareng jasa anu ngadukung, HDV nyayogikeun 10 tingkat eusi jasa pikeun ngiringan OEM.

    • Produksi ditangtoskeun jeung pangiriman

      stocking inventory modular, enol pangiriman waktos kalungguhan;Sistim tracking manufaktur pinuh digital sarta calakan;

    • The "trainers" dina jalan ka branding

      Kami ngabantosan perusahaan pikeun inkubasi bakat téknis, produk OEM, jalur perakitan, sareng pamustunganana ngabantosan merek, pamasaran, sareng produksi salaku perusahaan grup.

    • sales@hdv-tech.com
    • Layanan Online 24 jam:

    bérita paling énggal

    • 01 Novémber 22

      Jaringan kabel sareng nirkabel

      Di masarakat kiwari, Internet geus tembus kana sagala aspek kahirupan urang, diantarana jaringan kabel jeung nirkabel ...
      maca deui
    • 31 Okt 22

      VLAN statik

      VLAN statik disebut oge VLAN basis port.Ieu pikeun nangtukeun mana port milik nu VLAN ID.Ti tingkat fisik, ...
      maca deui
    • 29 Okt 22

      EPON Vs GPON Mana Anu Dibeuli?

      Upami anjeun henteu terang ngeunaan bédana antara EPON Vs GPON, éta gampang janten bingung nalika mésér.Ngaliwatan...
      maca deui

    MITRA

    wéb聊天