10 / 100m Single Port 20KM SC Serat Media Parabot Parobah

Pondok Description:

10 / 100m adaptif gancang Ethernet média optik converter mangrupakeun produk anyar dipaké pikeun pangiriman optik via-speed tinggi Ethernet. Éta sanggup ngaganti antara twisted pasangan jeung optik sarta relaying sakuliah 10/100 Base-TX sarta 100 bagéan jaringan Base-FX, nohonan jarak jauh,-speed tinggi na tinggi-broadband pangabutuh workgroup pamaké Ethernet gancang ', achieving-speed tinggi interkonéksi jauh pikeun jaringan data komputer relay bébas nepi ka 120 km urang. Urang tiasa nawiskeun serat dual multi-mode ogé serat optik tunggal single-mode.


jéntré produk

Tags produk


aplikasi:

Kalawan kinerja ajeg jeung dipercaya, desain anu luyu jeung standar Ethernet jeung perlindungan kilat, éta sabagian lumaku pikeun rupa-rupa widang merlukeun rupa-rupa jaringan data broadband jeung pangiriman data tinggi-reliabiliti atanapi dedicated IP jaringan mindahkeun data, kayaning telekomunikasi, sambungan kabel televisi, kareta api, militer, keuangan sarta jaminan, adat istiadat, aviation sipil, pengiriman barang, daya, conservancy cai na oilfield jsb, sarta mangrupa tipe idéal fasilitas pikeun ngawangun jaringan kampus broadband, TV kabel na broadband jaringan FTTB / FTTH calakan.

parameter teknis

Parameter teknis pikeun 10 / 100m adaptif Fast Ethernet optik Media Parabot Parobah

 
Jumlah palabuhan Network 1 saluran
Jumlah palabuhan optik 1 saluran

10 100 média M converter

Laju Transmisi NIC 10/100 Mbit / s
NIC Transmission Mode 10 / 100m adaptif jeung rojongan pikeun inversion otomatis tina MDI / MDIX
Optik Port Transmission Rate 100Mbit / s
tegangan operasi AC 220V atawa DC + 5V
Gemblengna daya <1W
palabuhan Network port RJ45
Spesifikasi optik Optik Port: SC Multi-Mode: 50/125, 62,5 / 125um Single-Mode: 8.3 / 125, 8,7 / 125um, 8 / 125,10 / 125um
data Channel IEEE802.3x sarta base tabrakan backpressure dirojong Mode ngagawekeun: Pausahaan / satengah duplex dirojong Transmission Rate: 100Mbit / s kalawan laju kasalahan nol

Sababaraha modus Produk jeung port parameter Téknis of optik Port

Meja Tipe Dual-optik Single-Mode / Multi-Mode Media Parabot Parobah

P / N

Gelombang (nm)

optik Port

Port listrik

Optik Daya (dBm)

Narima sensitipitas (dBm)

Transmisi Range (km)

8110MA-05V-8S

850

SC RJ-45

-8 ~ -3

≤-19

0,55
8110MA-2F-3S

1.310

SC RJ-45 -20 ~ -15

≤-34

2

8110SA-10F-5S

1.550

SC RJ-45

-15 ~ -8

≤-34

10

8110SA-20F-3S

1.310

SC RJ-45 -15 ~ -3

≤-34

20

8110SA-40F-3S

1.310

SC RJ-45 -8 ~ -3

≤-34

40

8110SA-60F-3S

1.310

SC RJ-45 -5 ~ 0

≤-34

60

8110SA-80D-5S

1.550

SC RJ-45 -5 ~ 0

≤-34

80

8110SA-100D-5S

1.550

SC RJ-45 -3 ~ 3

≤-36

100

8110SA-120D-5S

1.550

SC RJ-45 0 ~ 5

≤-36

120

Meja Tipe Single-optik Dua-Jalan Media Parabot Parobah

 P / N Gelombang (nm) optik Port Port listrik Optik Daya (dBm) Narima sensitipitas (dBm) Transmisi Range (km)
8110MB-2F-3S

1.310

SC RJ-45 -20 ~ -15

≤-34

2

8110MB-2F-5S

1550

SC RJ-45 -20 ~ -15

≤-34

2

8110SB-10F-3S

1.310

SC RJ-45 -15 ~ -8

≤-34

10

8110SB-10F-5S

1.550

SC RJ-45 -15 ~ -8

≤-34

10

8110SB-20F-3S

1.310

SC RJ-45 -15 ~ -3

≤-34

20

8110SB-20F-5S

1.550

SC RJ-45 -15 ~ -3

≤-34

20

8110SB-40F-3S

1.310

SC RJ-45 -8 ~ -3

≤-34

40

8110SB-40F-5S

1.550

SC RJ-45 -8 ~ -3

≤-34

40

8110SB-60F-3S

1.310

SC RJ-45

-5 ~ 0

≤-34

60

8110SB-60D-5S

1.550

SC RJ-45

-5 ~ 0

≤-34

60

8110SB-80D-3S

1.310

SC RJ-45

0 ~ 5

≤-34

80

8110SB-80D-5S

1.550

SC RJ-45

-5 ~ 0

≤-34

80

8110SB-100D-5S

1.550

SC RJ-45

-3 ~ 3

≤-36

100

8110SB-100D-4S

1.490

SC RJ-45

-3 ~ 3

≤-36

100

8110SB-120D-5S

1.550

SC RJ-45

0 ~ 5

≤-36

120

8110SB-120D-4S

1.490

SC RJ-45

0 ~ 5

≤-36

120

 

sambungan sketsa

02


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami