Nepangkeun - Shenzhen HDV Phoelectron Téhnologi LTD

Tentang Kami

Shenzhen HDV Photoelectron Téhnologi Ltd. ngadeg di 2012, hiji produsén profésional kalibet dina ieu panalungtikan, ngembangkeun, produksi, diobral jeung layanan 1 * 9 modul transceiver, modul SFP, converters media, ONU, OLT. Urang aya di Shenzhen jeung aksés transportasi merenah. Dedicated ka ngadalikeun kualitas ketat tur layanan palanggan wijaksana, anggota staf kami ngalaman sok sadia pikeun ngabahas sasuai ka nu Anjeun tur mastikeun kapuasan customer pinuh. Dina taun anyar, parusahaan urang geus diwanohkeun runtuyan peralatan canggih kaasup laser mesin gandeng otomatis, instrumen diagram Panon, Oscilloscope. Sajaba ti éta, kami geus ditangtukeun ROH S, SGS, sertipikat TUV. Jual ogé di sagala kota jeung propinsi di sabudeureun Cina, utamana salaku 1 * 9 modul transceiver nyadiakeun keur brand kawentar T P- Patalina. produk urang anu oge diékspor ka klien di nagara sapertos jeung wewengkon salaku India, Swédia, Ukraina, Rusia, Brazil, Perancis jeung saterusna, saperti Asia Kidul, Amérika Kidul, Aprika jeung Éropa Wétan. Urang ogé ngabagéakeun OEM na ODM pesenan. Naha milih hiji produk ayeuna ti katalog kami atawa néangan bantuan rékayasa pikeun aplikasi anjeun, anjeun tiasa ngobrol puseur layanan palanggan urang ngeunaan sarat sourcing Anjeun. Mudahan urang bisa nawarkeun produk jeung jasa pangalusna keur anjeun!

biaoti

Pameran Irlandia 45th 2019

31st Rusia Pameran 2019

Pameran Shenzhen 21st 2019

27 Konvergen India 2019

Pameran Brasil ka-9 2019

Pameran India 2018

biaoti2

google01 (6)

google01 (6)

google01 (6)

google01 (6)

google01 (3)

google01 (3)

证书 1
软件 证书