FAQs - Shenzhen HDV Phoelectron Téhnologi LTD

FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Dupi abdi tiasa meunang hiji harga handap? Sagala diskon?

Sumuhun, Harga teu masalah. sagalana bisa disawalakeun dumasar kana kuantitas.

Dupi abdi gaduh urutan sampel?

Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji jeung pariksa kualitas.

What is the time kalungguhan?

Pikeun produk biasa. Simkuring tetep stock, bisa kapal 1-3 poé sanggeus PO. Pikeun kuantitas badag jeung produk husus. Mangga parios waktos kalungguhan jeung wawakil jualan urang.

Kumaha anjeun ngilikan barang na sabaraha lila teu dinya nyandak anjog?

Urang biasana kapal ku DHL, UPS, FedEx atanapi TNT. Ieu biasana nyokot 3-5 poé nepi ka anjog.

Dupi anjeun gaduh MOQ?

sampel dicampur anu ditarima, Kami teu boga MOQ, 1 sampel mangrupakeun aya.

Naon istilah mayar anjeun?

Pamayaran Sarat: Urang utamana nampa prepayment ku Alibaba, T / T mindahkeun bank, Uni Kulon atawa Cash.
Harga Sarat: EXW Shenzhen

What is the time jaminan anjeun?

Waktos jaminan anu 12 bulan
jaminan ieu teu nutupan ruksakna disababkeun ku ruksakna jieunan manusa, teu pantes ngurus / pamakéan, lalawora, jeung kahar kayaning alam
disaters, lini, kahuruan, jsb.

OEM, ODM jasa nyaeta sadia?

Sumuhun, HDV boga kabisa kuat pikeun nawiskeun para nasabah ODM & OEM produk tina kualitas pangluhurna. Sarta eta bakal merlukeun MOQ.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?