• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fuld viden om APON, BPON, EPON, GPON

    Indlægstid: Jul-02-2021

    PON (Passive Optical Network) betyder, at der ikke er noget aktivt udstyr og kun bruger optisk fiber og passive komponenter mellem OLT (Optical Line Terminal) og ONU (Optical Network Unit).Og PON i den vigtigste teknologi til at implementere FTTB/FTTH, som hovedsageligt vedtager punkt til multi-point netværksstruktur.

    25100231694063

     

    Der er meget indhold i PON-teknologien, og PON-teknologien itererer og opdateres konstant.XPON-teknologi udviklet fra APON, BPON og senere EPON og GPON.Der er forskellige transmissionstilstande og transmissionsstandarder udviklet på forskellige tidspunkter.

    25100247554860

     

    Hvad er APON?

    I slutningen af ​​1990'erne foreslog ITU (International Telecommunication Union) først APON ved at bruge Asynchronous Transfer Mode (ATM) til pakkekommunikation.APON gør brug af den centraliserede og statistiske multipleksing af ATM, kombineret med delingsfunktionen af ​​passiv divider på optisk fiber og Optical Line Terminal, hvilket gør omkostningerne lavere med 20% ~ 40% end det traditionelle PDH/SDH adgangssystem baseret på kredsløb skifte.

    Hvad er BPON?

    Med den hurtige udvikling af Ethernet-teknologi bruges APON stort set ikke længere.På dette tidspunkt blev konceptet Broadband Passive Optical Network (BPON) foreslået.BPON er en forbedring af APON-standarden, oprindeligt kendt som APON, men senere ændret til BPON til andre formål.BPON er baseret på ATM-protokol med upstream- og downstream-hastigheder på henholdsvis 155 Mbpas og 622 Mbps.Samtidig tilføjer det dynamisk båndbreddeallokering, beskyttelse og andre funktioner og kan give Ethernet-adgang, videotransmission, højhastighedslejede linjer og andre tjenester.

    Hvad er EPON?
    På grund af de høje udrulningsomkostninger for BPON, blev det efterfølgende erstattet af det mere omkostningseffektive og hurtigere EPON.EPON (Ethernet Passive Optical Network) er et Ethernet Passive Optical Network. EPON PON-teknologi baseret på Ethernet integrerer fordelene ved PON-teknologi og Ethernet-teknologi, vedtager punkt-til-multipunkt-struktur, passiv optisk fibertransmission,

    På grund af de høje udrulningsomkostninger for BPON, blev det efterfølgende erstattet af det mere omkostningseffektive og hurtigere EPON.EPON (Ethernet Passive Optical Network) er et Ethernet Passive Optical Network. EPON PON-teknologi baseret på Ethernet integrerer fordelene ved PON-teknologi og Ethernet-teknologi, vedtager punkt-til-multipunkt-struktur, passiv optisk fibertransmission og leverer en række tjenester på Ethernet. Fordi EPON er økonomisk og effektiv at implementere, er det den mest effektive måde at opnå "tre netværk i ét" og "sidste mile" kommunikation.

    Hvad er GPON?

    GPON (Gigabit-Capable Passive Optical Network) er et Gigabit Passive Optical Network eller Gigabit Passive Optical Network. EPON og GPON bruger forskellige standarder, og GPON er uden tvivl mere avanceret, i stand til at transmittere mere båndbredde og bære flere brugere end EPON. Selvom GPON har fordele ved høj hastighed og flere tjenester sammenlignet med EPON, GPONs teknologi er mere kompleks, og dens omkostninger er højere end EPONs. Derfor er EPON og GPON på nuværende tidspunkt de mest udbredte teknologier til PON-bredbåndsadgang, og valget af hvilke teknologi afhænger mere af omkostningerne ved optisk fiberadgang og forretningskrav. GPON vil være bedre egnet til kunder med høj båndbredde, multi-service, QoS og sikkerhedskrav, og ATM-teknologi som rygraden. Den fremtidige udvikling er højere båndbredde, f.eks. , EPON/GPON-teknologi udvikler 10 G EPON / 10 G GPON, båndbredden vil blive yderligere forbedret.

    At vide mere om APON,BPON,EPON,GPON

    Da kapacitetskravene til netværksudbydere fortsætter med at stige, skal adgangsnetværkenes alsidighed også udvides for at imødekomme denne voksende efterspørgsel. Fiber til hjemmet (FTTH) passiv optisk netværk (PON) optisk netværksadgang er den mest udbredte og implementerede teknologi. Fordelene ved PON-teknologi er, at den kan reducere udnyttelsen af ​​backbone-fiberressourcer og spare investeringer.Fleksibel netværksstruktur, stærk evne til at udvide;Passive optiske enheder har lav fejlrate og er ikke lette at blive forstyrret af eksternt miljø.Stærk forretningsstøtte evner osv.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     



    web聊天