• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Introduktion til de fem fordele ved POE-switche

    Indlægstid: 25-apr-2021

    Før vi forstår PoE-switches, skal vi først forstå, hvad PoE er.

    PoE er en strømforsyning over Ethernet-teknologi.Det er en metode til fjernforsyning af strøm til tilsluttede netværksenheder (såsom trådløst LAN AP, IP-telefon, Bluetooth AP, IP-kamera osv.) på et standard Ethernet-datakabel, hvilket eliminerer problemet med at installere en separat strømforsyningsenhed på en IP-netværksterminalenhed gør det unødvendigt at implementere et separat strømforsyningssystem til enheden på brugsstedet, hvilket i høj grad kan reducere lednings- og administrationsomkostningerne ved installation af terminalenheder og fremme udviklingen af ​​relaterede områder.

    DetPoE switcher baseret på den traditionelle Ethernet-switch, med tilføjelse af PoE-funktion indeni, så switchen ikke kun har funktionen som dataudveksling, men også kan overføre strøm gennem netværkskablet på samme tid.Dette er netværksstrømforsyningsswitchen.Det kan skelnes fra almindelige kontakter i udseende.PoE-kontakterhar ordet "PoE" på forsiden af ​​panelet, hvilket indikerer, at de har PoE-funktioner, mens almindelige kontakter ikke har.

    1. Mere sikker

    Vi ved alle, at 220V spænding er meget farligt.Strømforsyningskablerne er ofte beskadiget.Dette er meget farligt, især i tordenvejr.Når det strømmodtagende udstyr er beskadiget, er fænomenet lækage uundgåeligt.Brugen afPoE-kontakterer meget sikrere.Først og fremmest er der ingen grund til at trække strømforsyningen, og den giver en sikker spænding på 48V.

    2. Mere bekvemt

    Før udbredelsen af ​​PoE-teknologi blev 220V strømstik brugt til strømforsyning.Denne byggemetode er relativt stiv, fordi ikke alle steder kan forsynes med strøm eller installeres, så den bedste kameraposition er ofte hindret af forskellige faktorer. Placeringen skal ændres, hvilket resulterer i et stort antal blinde vinkler til overvågning.Efter at PoE-teknologien modnes, kan disse løses.Netværkskablet kan jo også få strøm fra PoE.

    3. Mere fleksibel

    Den traditionelle ledningsmetode vil påvirke netværket af overvågningssystemet, hvilket resulterer i manglende evne til at installere overvågning nogle steder, der ikke er egnede til ledninger.Men hvis PoE-switchen bruges til strømforsyning, er den ikke begrænset af tid, placering og miljø, og netværksmetoden vil også En masse fleksibilitet, kameraet kan installeres vilkårligt.

    4. Mere energibesparelse

    Den traditionelle 220V strømforsyningsmetode kræver en bred vifte af ledninger.I transmissionsprocessen er tabet ret stort.Jo længere afstand, jo større tab.Den nyeste PoE-teknologi bruger lav-kulstof og miljøvenlig teknologi med meget lidt tab.Fra dets perspektiv kan energibesparelser og miljøbeskyttelse opnås.

    5. Smukkere

    Fordi POE-teknologien gør netværket og elektriciteten til ét, er der ingen grund til at tilslutte og installere stikkontakter overalt, hvilket får overvågningsstedet til at se mere kortfattet og generøst ud.POE-strømforsyningen drives af et netværkskabel, det vil sige, at netværkskablet, der transmitterer data, også kan overføre strøm. Dette forenkler ikke kun byggeprocessen, reducerer installationsomkostningerne og er mere sikkert.Blandt dem er POE-switche meget elsket af sikkerhedsingeniører for deres høje ydeevne, enkle og bekvemme brug, enkle styring, praktiske netværk og lave byggeomkostninger.



    web聊天