• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Det fælles Linux-operativsystem

    Indlægstid: 27. november 2023

    Der er mange forskellige Linux-versioner af Linux, som alle bruger Linux-kernen.Linux kan også installeres i varforskellige computerhardwareenheder.Linux har flere almindelige operativsystemer:

    1.veket system: Pt, det inkluderer Veket-x86 platform system, bærbart system og netbook system, svarende til henholdsvis Veket-8 system, Veket-7 system og Veket-5 system.Efter test er veket-7 og veket-5 relativt perfekte i brug.veket-8 er i øjeblikket i beta og er muligvis ikke funktionelt stabil endnu.

    2.Ubunto System: Denne systamme også kendt som Ubuntu-system, er også et desktop-applikationsorienteret Linux-operativsystem, systemet er opdelt i cloud-platform, serverversion og desktopversion.Den passende version kan vælges efter dine behov.Desktopversion Den seneste version ser i øjeblikket ud til at være Ubuntu 13.10, som er installeret på en virtuel maskine og fungerer fint.

    3. Fedora system: dette system, er også et godt operativsystem baseret på linux, i grænsefladen er smukkereHvis installationsfilen kan være relativt stor, kan du prøve.

    4, Kylin operativsystem: Dette er en indenlandsk uafhængig kontrollerbar Linux-baseret operativsystem, i funktionen er også relativt perfekt, 32 bit og 64 bit system.Vil du prøve, kan venner downloade og installere for at prøve.

    5, Rain forest wind os-system: dette system hævder at ligne linux-operativsystemet i win xp, i brugsvanen så vidt muligt at efterligne win xp-systemgrænsefladen, for en ven, der ikke er vant til linux-systemet, kan prøve denne version kan overveje 3.0/4.0/5.0/6.0.

    6. Derudover er der nogle andre systemer, såsom Debian-system, Elementært OS-system, CentOS-system, ALT linux, Makulu-system, openSUSE-system, pearOS-system, RedHat og så videre.Disse systemer har deres egne karakteristika, såsom Elementary er relativt nyt og smukt på grænsefladen.Du kan også vælge at prøve det

    Ovenstående er den almindelige introduktion af Linux-operativsystemet bragt af Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., LTD.Vores relaterede netværksudstyr har ONU-serien, OLT-serien, optiske modulserier mere eller mindre vil blive brugt til Linux.Hvis der er relevante behov, velkommen til yderligere konsultation.

    sava


  • Tidligere: << -> Tilbage til bloggen <- Næste: >>
  • web聊天