• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Forskellen mellem 100M fiberoptisk transceiver og Gigabit fibertransceiver

    Indlægstid: 21. oktober 2020

    Det100M optisk fiber transceiver(også kendt som 100M fotoelektrisk konverter) er en hurtig Ethernet-konverter.Den fiberoptiske transceiver er fuldt ud kompatibel med standarderne IEEE802.3, IEEE802.3u og IEEE802.1d.Understøtter tre arbejdstilstande: fuld duplex, halv duplex og adaptiv.

    Gigabit optisk fiber transceiver(også kendt som fotoelektrisk konverter) er et hurtigt Ethernet med en dataoverførselshastighed på 1 Gbps.Den bruger stadig CSMA/CD adgangskontrolmekanisme og er kompatibel med eksisterende Ethernet.Med støtte fra ledningssystemet, som nemt kan opgradere det originale Fast Ethernet og fuldt ud beskytte brugernes oprindelige investering.

    Gigabit-netværksteknologi er blevet den foretrukne teknologi til nye netværk og genopbygning.Selvom ydeevnekravene til det integrerede ledningssystem også er forbedret, giver det bekvemmelighed for brugernes brug og fremtidige opgraderinger.

    Standarden for Gigabit Ethernet er lavet af IEEE 802.3, og der er to ledningsstandarder 802.3z og 802.3ab.Blandt dem er 802.3ab en ledningsstandard baseret på parsnoet, der bruger 4 par Kategori 5 UTP, og den maksimale transmissionsafstand er 100m.Og 802.3z er en standard baseret på Fibre Channel, og der bruges tre typer medier:

    a) 1000Base-LX-specifikation: Denne specifikation henviser til parametrene for multimode og single-mode fiber, der bruges på lange afstande.Blandt dem er transmissionsafstanden for multi-mode fiber 300 (550 meter, og transmissionsafstanden for single-mode fiber er 3000 meter).)Specifikationen kræver brug af relativt dyre langbølgelasertransceivere.

    b) 1000Base-SX specifikation: Denne specifikation er parametrene for multimode fiber, der bruges på korte afstande.Den bruger multimode fiber og lavpris kortbølge CD (compact disc) eller VCSEL lasere, og dens transmissionsafstand er 300 (550 meter.)

    Bemærkninger: Gigabit optisk konverter er en slags optisk signalkonverter, der bruges til at konvertere det elektriske signal fra computer Gigabit Ethernet til optisk signal.Den er i overensstemmelse med IEEE802.3z/AB-standarden;dens karakteristik er elektrisk port. Signalet er i overensstemmelse med 1000Base-T, som kan tilpasses selv gennem lige linje/crossover-linje;den kan også være i fuld duplex/halv duplex-tilstand.

    På nuværende tidspunkt bruges mere end hundrede megabit, og få gigabit bruges, men nu nærmer priserne på hundrede megabit og gigabit sig gradvist.Ser man på det fra et langsigtet perspektiv, anbefales det at bruge gigabitfiberoptiske transceivere.

    Hvis det nuværende netværk ikke har særlige krav, selvom det skal transmittere high-definition video eller en stor mængde datatransmission, er et 100M netværk tilstrækkeligt.

    100M optiske transceivere er billigere end gigabit optiske transceivere, og 100M optiske transceivere vil også blive brugt med hensyn til omkostninger.Men hvis lokalnetværket er et gigabit-netværk, er brugen af ​​gigabit-transceivere meget bedre end en 100M transceiver.

    Resumé: Hurtige og Gigabit fiberoptiske transceivere har samme funktion, de bruges til at modtage lyssignaler, men deres båndbredde er forskellig, og Gigabit-hastigheden er hurtigere.



    web聊天