• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Multifunktions-ONU

    Indlægstid: maj-09-2022

    Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi er FTTH (Fiber To The Home) teknologien vidt udbredt, med China Telecom, China Mobile, China Unicom har tre operatører af kommunikationsnetværk afsluttet den storstilede modne implementering, og som ONU (optisk modem) er blevet et nødvendigt værktøj til hjemmenetværksmiljøet. Den traditionelle ONU anvender en integreret chip i stor skala, som er kendetegnet ved et enkelt kredsløb, lavt strømforbrug og høj pålidelighed. Med netværksbrugsmiljøet bliver mere og mere komplekst, traditionelle ONU har ikke været i stand til at opfylde behovene i folks produktion og liv, og den multifunktionelle ONU blev til.

    ONU1

    Hvad er multifunktions-ONU, som navnet antyder, i den originale modulationsteknologi, tilføjet mange såsom USB-lagringstjeneste, V o IP (Voice over Internet Protocol IP-baseret stemmetransmission) tjeneste, CATV (Community Antenna Television) Services, WIFI funktioner og andre serier.

    ONU2

    Shenzhen HDV Photoelectron Technology Ltd.(HDV) er en professionel ONU udstyrsproducent er også intelligent kommunikationsmodul producent, vores virksomhed sælger i øjeblikket en række forskellige øvre og nedre kommunikationsudstyr, såsom: fiber mediekonverter, Ethernet switch, OLT udstyr, ONU udstyr og så videre. Hvis du vil vide mere om kommunikationsteknologi, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid.

    ONU3 

    Sådan en multifunktionel AC-dobbeltfrekvens ONU er et HGU-produkt (home gateway unit) designet i en række FTTH-løsninger, der bruger FTTH-applikationer på carrier-niveau til at give datavirksomhedsadgang til USB-lagringstjenester, V o IP-taletransmissionstjenester og CATV-tjenester. Dette ONU-produkt er baseret på den modne, stabile, omkostningseffektive og effektive XPON-teknologi. Og det kan understøtte automatisk skift i EPON og GPON-tilstand, når det opretter forbindelse til EPON OLT eller GPON OLT, kan det automatisk registrere og skifte til EPON- og GPON-tilstand. Understøtter PPPOC / IPOE / statisk IP-routing og bro-tilstand, understøtter IEEE802.11b/g/n/ac(2.4G og 5G WiFi), WiFi-kommunikationshastighed på op til 1200 Mbps/s. Den har høj pålidelighed, nem styring, konfigurationsfleksibilitet og god servicekvalitet (QoS) sikringskarakteristika for at opfylde China Telecoms passive optiske netværk EPON teknologiadgang og ITU-TG. 984.X's GPON Technical Standard.Som kan tilpasse sig det nuværende komplekse og foranderlige netværksmiljø.



    web聊天