• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Hvad er fordelene ved HDV Optoelectronics Technologys produkter?

    Posttid: Mar-10-2022

    Fordelene ved HDV er hovedsageligt koncentreret om to aspekter: virksomhedens styrke og produkter.
    Først og fremmest virksomhedens styrke
    Fra perspektivet af Haidiweis egen virksomhedsstyrke blev virksomheden etableret i 2012 og har hovedkontor i Shenzhen, Guangdong-provinsen, Kina.HDV er en førende video- og fiberoptiske produktvirksomhed i Kina.Vi har mere end 10 års erfaringsteam med at levere produkter af høj kvalitet inden for telekom- og CCTV-branchen, der er i stand til at levere omkostningseffektive løsninger til at betjene vores kunder med succes.
    For det andet kerneprodukter fra HDV-ONU
    Produkterne fra HDV kan opdeles i fire kategorier: OLT, 1*9-moduler og SFP-moduler, switch og kerneprodukterne ONU.I dag introducerer vi kun ONU af HDV.
    Alt efter om der er en switch er den delt op i ONU med switch og uden switch, og den er opdelt i SFF og BOB netværksporte.SFF'en bruger i øjeblikket en 125E-chip, og ONU'en på BOB-netværksporten bruger en 9601D-chip.Forskellige switche og netværksporttyper kan frit kombineres til ONU'er med forskellige funktioner.
    1.to port ONU
    De to ONU'er har funktioner som WiFi, stemme, kabel-tv, multifunktions USB-port etc. Denne ONU har en hvid mega-port og en gigabit-port.I øjeblikket bruger 100M-porten 9602C-modellen, og gigabit-porten bruger 9603C-modellen.
    2.fire port ONU
    ONU'en med fire porte ligner i struktur og funktion to-ports ONU'en, men har to flere fiberporte end ONU'en med to porte.Single-band ONU har en gigabit-port og tre 100M-porte og er udstyret med to antenner.Dual-band fire-port ONU har kun Gigabit Ethernet-porte og er udstyret med fire WiFi-antenner.
    Hvis oversøiske kunder ønsker at tilpasse deres egne unikke produkter, kan de kontakte HDV-kunder via front-end af Alibaba International Station, Google søgegrænseflade og Global Sources hjemmeside, og så vil der være professionelle sælgere til at komme i kontakt med dig.HDV understøtter 9D-tilpasningsprincippet, hvor du kan finde enhver form for high-end fiberoptisk adgangsudstyr, du ønsker.



    web聊天