• Giga@hdv-tech.com
  • 24H lawelawe pūnaewele:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Hoolako Mana POE

    Ka manawa hoʻouna: Jan-19-2024

    Ma lalo o ka ulu ʻana o ka Internet o nā mea āpau e kūkulu i kahi honua akamai o nā mea, ke piʻi nei ka makemake o nā mea hoʻohana no nā mea IoT, a ua lilo nā hoʻololi POE i mea kūpono e hāʻawi i ka mana a me ka hoʻoili ʻikepili no nā mea PD ma o nā uwea pūnaewele.ʻO nā hoʻololi PoE e ʻae i nā mea hana e like me nā kelepona IP, nā kāmela IP, nā wahi komo ʻole, a i ʻole nā ​​kukui POE e loaʻa i ka ʻikepili a me ka mana ma o ke kelepona pūnaewele hoʻokahi, e hoʻopau ana i ka pono no kahi kaula mana kaʻawale.No laila pehea e hoʻololi ai ka POE i kēia mau mea hana?Hoʻopilikia anei ia i nā mea pili?E kūkākūkā ana kēia pepa i ke ʻano o nā pilikia.
    He aha nā kūlana e hahai ai ka Power over Ethernet?ʻO ka manaʻo mana lako POE.
    Hiki ke hoʻololi i ka POE i loko o ka pūnaewele POE ma ke ʻano he mana lako (PSE), e like me nā ʻokoʻa ʻokoʻa o ka mana ʻo Ethernet no ka hopena loaʻa (PD) lako no ka lako mana, kōkua home, ʻoihana, pā kula, nā hale kūʻai kūʻai a me nā wahi ʻē aʻe i ka ka hoʻonohonoho ʻana a me ka mālama ʻana i ka ʻōnaehana nānā palekana.
    Pono e hoʻomaopopoʻia he mana ka IEEE 802.3af a me IEEE 802.3at ma luna o nā kūlana Ethernet i hiki ke kākoʻoʻia e ka hapa nui o nā mea PD ma ka mākeke, no laila hoʻohana nuiʻia nā POE a me POE +.
    POE mana lako o ka roughly ka luna 'ike wahi, e pili ana i ke kuapo moʻo ma luna i oleloia ma Shenzhen HDV Phoelectron Technology Ltd. no ka kaulana papa o kamaʻilio huahana, e like me: Ethernet kuapo, Fiber Channel kuapo, Ethernet Fiber Channel kuapo, etc. ., Hiki ke hoʻohana i nā hoʻololi i luna ma nā ʻano like ʻole, e hāʻawi i nā koho hou aʻe no nā mea hoʻohana me nā pono like ʻole, hoʻokipa ʻia e hoʻomaopopo, e hāʻawi mākou i ka lawelawe maikaʻi loa.



    pūnaewele聊天