• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Unormal lesing av informasjon om optisk modul – sjekk meldingen Statistikk

    Innleggstid: 20. juli 2022

    Funksjonen for å se meldingsstatistikk: skriv inn "vis grensesnitt" i kommandoen for å se feil pakker inn og ut av porten, og lag deretter statistikk for å bestemme volumets vekst, for å bedømme feilproblemet.

    1) Først vises CEC-, frame- og throttles-feilpakker ved portinngangsretningen, og feilantallet fortsetter å øke.Løsning: du kan bruke instrumenter til å teste om det er en feil i koblingskommunikasjonen.Hvis det er en feil, bytt nettverkskabel eller optisk fiber;Du kan også koble til andre porter ved å bytte ut nettverkskabelen eller optisk fibermodul.Hvis feil pakke dukker opp igjen etter at porten er byttet ut, regnes det som en kortportfeil.

    Hvis feil pakke fortsatt oppstår etter å ha byttet til normal port (den normale porten kan bestemmes ved å teste med en god modul), er det større mulighet for feil på ende-til-ende utstyr og mellomliggende overføringsforbindelse, så det er tilstrekkelig til å kontrollere og erstatte de relevante materialene.

    2) Sjekk om det er overløpspakker i innkommende retning av porten og antallet fortsetter å øke - spør om inndatafeilene har økt ved å utføre kommandoen "vis grensesnitt" mange ganger.I så fall betyr det at overskridelsene har økt, og brettet kan være overbelastet eller blokkert.

    Sjekk om det er gaver feil pakker i innkommende retning av porten og antallet fortsetter å øke – sjekk om jumbokonfigurasjonen i begge ender har vært konsistent, for eksempel om standard maksimal meldingslengde for porten er konsistent, og om tillatt maksimal meldingslengde er konsistent osv.Kompatibilitet av optiske moduler

     

    I leveringsfasen av den optiske modultestsammendraget er den optiske modulkompatibilitetstesten det mest grunnleggende testinnholdet, men også det vanligste problemet.Årsakene til denne situasjonen er som følger:

    1) Det er feil i prosessen med å importere kompatibilitetskoden.Operasjonene for å teste kompatibilitetskoden kan omfatte: vårt firma vil utføre kompatibilitetstesten på bryteren før den optiske modulen sendes, for å sikre at modulene som sendes av vårt firma kan være 100 % kompatible.Vi leverer brytere som er kompatible med store merker av nettverksutstyr, som Cisco, H3C, Huawei, HP, H3C, Alcatel, Mikrotik, etc.

    2) Den originale FN-oppgraderte kompatibilitetskoden kan ikke fungere på grunn av programvareoppdateringen til enheten.I denne forbindelse, i forsknings- og utviklingsstadiet, vil selskapet vårt gjøre et stort antall prøvetester på den oppdaterte programvaren for å verifisere gjennomførbarheten til programvaren før masseproduksjon, etc.

    3) Kodefeil, noe som resulterer i manglende skriving og lesing av koder.EEPROM-brikken kan byttes ut for å oppdatere, skrive og teste på nytt.

    Ovennevnte er noen tiltak for å løse kompatibilitetsproblemet til optiske moduler, og de er også de mest grunnleggende innholdselementene som må testes for å sikre at alle moduler som sendes har god kompatibilitet.

     

    Pakketap av produkter er forårsaket av følgende årsaker:

    en.De elektroniske funksjonskretsene til den optiske modulen og utstyret stemmer ikke overens;For eksempel, hvis den optiske modulen er en Gigabit-modul, sett den inn i 100 m nettverksporten for testing.Noen brytere kan ikke støtte tester med høyere hastighet oppover (og noen moduler kan ikke støtte nedover), noe som fører til tap av data i prosessen med Ping-pakker, selv om pakkene kan pinges.

    b.Hovedbrikken samsvarer ikke med enheten;For eksempel kan ikke hovedbrikken som brukes i samme design nå stift til stift, og da kan ikke produktet pinge pakken, eller selv om pakken kan pinges vellykket, oppstår uforutsigbare abnormiteter i Ping-pakkestadiet.

    c.Fysisk linjesvikt;For eksempel, i overføringsprosessen, er det nødvendig å sikre normal drift av optiske porter, nettverksporter, brytere og optiske fiberkabler, ellers vil Ping-pakkene som ikke kan kontrolleres gå tapt på grunn av unormaliteten til denne delen.

    d.Utstyrsfeil;Det er nødvendig å sikre at PC-enden av svitsjen og Ping-pakken og terminalutstyret er normal og innenfor samme gateway.

    e.Ruting informasjon feil;For eksempel er IP-en til ONU 192.168.1.1, men ved å bruke programvare ping192.168.1.2 kan du ikke pinge uansett.

     

    Linken til den optiske modulen er blokkert

    Når den optiske strømmåleren brukes til testing, hvis den optiske kraften har lys, men koblingen er blokkert: tenk

     

    1) Endeflaten til den optiske porten er forurenset og skadet.Forurensningen og skaden på det optiske grensesnittet vil øke tapet av den optiske koblingen, noe som resulterer i tilkoblingsfeil i den optiske koblingen.Årsakene til denne situasjonen er som følger:

    en.Den optiske porten til den optiske modulen er utsatt for miljøet.Hvis eksponeringstiden er for lang, vil støvet i luften komme inn fra den optiske porten og forurense den interne keramiske kroppen;

    b.Endeflaten til den brukte optiske fiberkontakten har blitt forurenset, og deretter settes den optiske porten til den optiske modulen inn i den optiske fiberkontakten, noe som resulterer i sekundær forurensning;

    c.Endeflaten til den optiske kontakten med pigtail er feil brukt, faller fra et høyt sted, eller den optiske endeflaten er riper på grunn av kollisjon;

    d.Bruk dårlige optiske fiberkontakter;Dette vil påvirke Ping-pakken og forårsake lett lekkasje.

     

    2) Koblingen er blokkert på grunn av unormaliteten til den optiske fiberlinjen.Hovedpunktene er som følger:

    a: Bruk av optisk fiberkabel av dårlig kvalitet fører til for stort tap i overføringsprosessen.

    b: Den optiske fiberlinjen ryker og går i stykker, noe som vil føre til at lyset løper bort fra hullet, noe som direkte resulterer i tap av alle signaler.

    C: Bøyningen av den optiske fiberlinjen er for stor.Når bøyningen av den optiske fiberlinjen overstiger 30 grader, vil den optiske effekten reduseres betydelig.Over 20 grader er signalet i utgangspunktet kuttet.

     

    Ovennevnte er kunnskapsforklaringen på noen unormale forhold ved optiske moduler brakt av Shenzhen Shenzhen HDV fotoelektriske Technology Co., Ltd. Modulproduktene produsert av selskapet dekker optiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, ogSFP optiske fibre, osv. Modulproduktene ovenfor kan gi støtte for forskjellige nettverksscenarier.Et profesjonelt og sterkt FoU-team kan hjelpe kunder med tekniske problemer, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan hjelpe kundene med å få tjenester av høy kvalitet under pre-konsultasjon og etterarbeid.Velkommen til kontakt oss for enhver form for henvendelse.

     

    Unormal lesing av optisk modulinformasjon, noen unormale forhold for optiske moduler, Hvordan sjekke og løse den optiske modulfeilen

     

     



    web聊天