• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    IEEE 802.11 protokoll familiemedlemmer

    Innleggstid: 29. august 2022

    Siden andre verdenskrig har trådløs kommunikasjon blitt viet mer oppmerksomhet på grunn av dens militære anvendelse, som betydelig forbedret begrensningene for informasjonsoverføring i miljøet.Siden den gang har trådløs kommunikasjon vært i utvikling, men den mangler et bredt spekter av kommunikasjonsstandarder.Som et resultat ble IEEE 802.11-standarden for trådløse lokalnettverk utviklet i 1997, og påfølgende protokoller har blitt kontinuerlig forbedret og optimalisert i samsvar med denne protokollen.

    (1) Arbeidsgruppen for IEEE 802.11 trådløs todelt spesifikasjon utviklet:
    Formuler først relevante standarder for det fysiske 802.11-laget.
    For det andre, formuler relevante standarder for 802.11 MAC-laget

    (2) IEEE802.11 fysisk lag: det definerer hovedsakelig arbeidsfrekvensbåndet til den trådløse protokollen (for eksempel 2.4gwifi: det refererer til arbeidsfrekvensbåndet på 2.4GHz), modulasjonskodingsmodusen og støtten til dens høyeste hastighet (hastigheten er relatert til forskjellige protokoller og forskjellige modulasjonsmoduser);MAC-laget brukes hovedsakelig for noen funksjoner i det trådløse nettverket eller utførelsen av noen spesifikke protokoller, for eksempel QoS, som er en hastighetsgrense for nettverket, mesh-teknologi og trådløse sikkerhetsstandarder.

    For tiden, etter 11n, har optimaliseringen av MAC-laget oppnådd den beste effekten i markedet.På dette grunnlaget er ikke forbedringen i overføringshastigheten åpenbar.PHY-laget er optimalisert i påfølgende WiFi 6 og nyere.

    Det fysiske laget og MAC-laget relatert til IEEE802.11 er utformet som følger. 

    IEEE 802.11 protokoll familiemedlemmer

    Det fysiske laget og MAC-laget relatert til IEEE802.11 er utformet som følger.
    Ovenstående er kunnskapsforklaringen til IEEE 802.11-protokollen familiemedlemmer brakt av Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. håper denne artikkelen kan hjelpe deg med å øke kunnskapen din.I tillegg til denne artikkelen, hvis du leter etter en god produsent av optisk fiberkommunikasjonsutstyr, kan du vurdereom oss.

    Kommunikasjonsproduktene produsert av selskapet dekker:

    Modul:optiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, ogSFP optiske fibre, etc.
    ONU kategori:EPON ONU, AC ONU, optisk fiber ONU, CATV PÅ, GPON ONU, XPON ONU, etc.
    OLT klasse:OLT-bryter, GPON OLT, EPON OLT, kommunikasjon OLT, etc.

    Ovennevnte produkter kan støtte forskjellige nettverksscenarier.For de ovennevnte produktene er et profesjonelt og kraftig FoU-team sammenkoblet for å gi teknisk støtte til kundene, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan tilby tjenester av høy kvalitet for kundenes tidlige konsultasjon og senere arbeid.



    web聊天