• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Feilsøking for DDM-avvik i optiske moduler

    Innleggstid: 19. juli-2022

    Når grensesnittet til den installerte optiske modulen ikke fungerer som det skal, kan du feilsøke problemet i henhold til følgende tre metoder:

    1)Sjekk alarminformasjonen til den optiske modulen.Gjennom alarminformasjonen, hvis det er et problem med mottak, er det vanligvis forårsaket av en unormalitet i motsatt port, optisk fiber eller transittutstyr;du kan teste den optiske kraften, bytte ut den optiske fiberkabelen og tørke av endeflaten.Hvis det er et overføringsproblem eller unormal strøm og spenning, sjekk den lokale porten.

    2) Kontroller om den optiske modulens mottaks- og sendingsverdier er innenfor standardområdet.Du kan også kjøre kommandoen "vis grensesnitt transceiver detalj" for å sjekke om den optiske mottaks-/overføringseffekten til den optiske modulen er normal og om andre parametere er innenfor terskelområdet;Om parametrene som forspenningsstrøm er normale.

    3) Sjekk om den optiske modulen i seg selv er defekt eller om den tilstøtende enheten eller den mellomliggende koblingen er defekt.Porter, optiske moduler osv. kan erstattes for kryssvalidering.

    Hvis de tre trinnene ovenfor er fullført og fortsatt ikke kan bekreftes, kan du kontakte vårt tekniske støttepersonell for teknisk assistanse

    Ovennevnte er en forklaring på den unormale DDM-kunnskapen om optiske moduler brakt til deg av Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. Modulproduktene produsert av selskapet dekker optiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, og SFP optiske fibre, etc.

    Alle disse ovennevnte modulproduktene kan gi støtte for forskjellige nettverksscenarier.Et profesjonelt og sterkt FoU-team kan hjelpe kunder med tekniske problemer, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan hjelpe kundene med å få tjenester av høy kvalitet under pre-konsultasjon og etterarbeid.Velkommen til kontakt oss for enhver form for henvendelse.

    Hvordan feilsøke en fiberoptisk transceiver, hvordan sjekke og løse feilen på den optiske modul, feilsøking for DDM-avvik i optiske moduler,



    web聊天