• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    To viktige hensyn ved bruk av optiske moduler

    Innleggstid: 25. oktober 2019

    Merk at de følgende to punktene kan hjelpe deg med å redusere tapet av den optiske modulen og forbedre ytelsen til den optiske modulen.

    IMG_9905-1

    Merknad 1:

    1. Det er CMOS-enheter i denne brikken, så vær oppmerksom på å forhindre statisk elektrisitet under transport og bruk.
    2. Enheten bør jordes godt for å redusere parasittisk induktans.
    3. TRy å lodde for hånd, hvis du trenger maskinklistremerker, kan kontrollreflowtemperaturen ikke overstige 205 grader Celsius.
    4. Ikke legg kobber under den optiske modulen for å forhindre endringer i impedansen.
    5. Antennen bør holdes unna andre kretser for å forhindre at strålingseffektiviteten blir lav eller påvirker normal bruk av andre kretser.
    6. Modulplassering bør være så langt unna som mulig fra andre lavfrekvente kretser, digitale kretser.
    7. Det anbefales å bruke magnetiske perler for isolering av modulens strømforsyning.

    Notat 2:

    1. Du kan ikke se direkte på den optiske modulen (enten den optiske modulen for lang eller kort rekkevidde) som er koblet til enheten for å unngå brannskader.
    2. Med en optisk langdistansemodul er den overførte optiske effekten generelt større enn den optiske overbelastningseffekten.Derfor er det nødvendig å ta hensyn til lengden på den optiske fiberen for å sikre at den faktiske mottatte optiske effekten er mindre enn den optiske overbelastningseffekten.Hvis lengden på den optiske fiberen er kort, må du bruke den optiske langdistansemodulen for å samarbeide med den optiske dempingen.Vær forsiktig så du ikke brenner den optiske modulen.
    3. For bedre å beskytte rengjøringen av den optiske modulen, anbefales det å plugge inn støvpluggen når den ikke er i bruk.Hvis de optiske kontaktene ikke er rene, kan det påvirke signalkvaliteten og forårsake koblingsproblemer og bitfeil.
    4. Den optiske modulen er generelt merket med Rx/Tx, eller en pil inn og ut for å lette identifikasjon av transceiveren.Tx i den ene enden må kobles til Rx i den andre enden, ellers kan ikke de to endene kobles sammen.


    web聊天