• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    10G (100 Gigabit) Ethernet Tekinolosi ma Faʻaoga

    Taimi meli: Ian-16-2024

    Faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina ma le faʻatinoina o le suiga mataʻutia o fesoʻotaiga vavave lautele, ua faʻaleleia le lelei o fesoʻotaiga, faʻaitiitia le fua o le toilalo, ma faʻateleina lagona lelei o le tagata faʻaoga.I le taimi nei, o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele e pulea e le FTTH ma faʻaopoopoina e le PON + LAN.Afai e faʻaogaina e le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele i le lumanaʻi le tekonolosi PON mo networking, e le gata ina maua ai le poto masani a le tagata faʻaoga maualuga, ae faʻaitiitia ai foi le tau o pisinisi ma faʻaleleia le tamaoaiga.O le isi, o lenei tusiga o le a faia fautuaga mo le atinaʻeina faʻapitoa ma le faʻapipiʻiina o le 10G PON i le malamalama o manaʻoga pisinisi.
    O le a le fesoʻotaʻiga PON
    PON network e aofia aiOLT, ODN maONU.AnOLTO le masini o lo'o i totonu o le topology feso'otaiga.E maua ai le tele o feso'ota'iga 'au'aunaga i luga ma tautua a le tele o tagata fa'aoga i lalo e ala i le ODN.Ose node taua mo le tu'ufa'atasiga ma le tufatufaina o auaunaga.OLTi le taimi lava e tasi e iloa ai le tele o galuega tau pulega fesoʻotaʻiga e pei o le pulea, pulega, faʻasolosolo ma isi mea i le masini kalaniONU. OLTmasini o loʻo i le fatu o le fesoʻotaʻiga PON, i tulaga uma o latou nofoaga fesoʻotaʻiga ma latou gafatia fesoʻotaʻiga.E pei o le tele ma le tele o auaunaga e pei o le Initaneti, 4K IPTV vitio, auaunaga fale atamai, laina tumaoti pisinisi laiti ma feololo, leo IMS, ma le telefoni feaveaʻi o loʻo faʻatautaia i luga o le PON network, o le manaʻoga mo le bandwidth ma le tikeri o le faʻaleleia o faʻaauau pea le faʻatupulaia o pulega.Le atinaʻeina o tekinolosi PON ma le faʻalauteleina o le faʻaleleia oOLTe taua tele le sao o meafaigaluega i le atina'eina o feso'ota'iga avanoa lautele.
    PON su'esu'ega tulaga feso'ota'iga
    (1)OLTfa'aogaina o meafaigaluega
    O leOLTO meafaigaluega a le aufaipisinisi i totonu o le atunuʻu na amata ona faʻapipiʻiina i le 2006, ma na faʻaaogaina mo le PON + DSL avanoa i le amataga.Ua silia ma le 10 tausaga talu ona amata faʻapipiʻiina le FTTH i luga o se fua tele i le 2009. E tusa ai ma le bandwidth slot, le gafatia o le fesuiaʻiga atoa, ma le lagolago a le komiti PON, o loʻo i ai 2-3 augatupulaga o oloa o loʻo faʻaogaina i luga o le fesoʻotaʻiga ola.I luga o le fesoʻotaʻiga ola, o le suiga o le gafatia o se tasi slot o le masini tulei autu e oʻo atu i le 40 Gbit / s ma lagolagoina 10 Gbit / s EPON ma XG-PON1.
    (2) PON tekinolosi deployment
    Faʻatasi ai ma le faʻagasologa faʻapisinisi 10G PON tekinolosi, o le PON laupapa configured i lugaOLTmasini i totonu o fesoʻotaʻiga ola e vaevaeina i EPON, GPON, 10G EPON ma XG-PON, o le EPON ma le GPON o mea autu ia.I lalo o le faalauiloaina o China Telecom ma Saina Unicom e faaleleia ai le tulaga EPON, o le faaaogaina faapisinisi o le EPON e le aufaipisinisi i totonu o le atunuu e tusa ma le 2-3 tausaga muamua atu nai lo le GPON. A o lei oo i le 2013, o le fausiaina na pulea e EPON, ma mulimuli ane, ona o le lelei. o le GPON i le bandwidth, na faasolosolo ona pulea le fausiaina oOLT.Mai le va'aiga o feso'ota'iga o lo'o i ai nei, China Unicom ma China Mobile'sOLTmeafaigaluega e tele lava GPON, ma Saina Telecom e tele lava EPON.
    O le fausiaina o le 10G PON na amata ile 2015. Ona o le maualuga o le tau o 10G optical modules, o le tau o le 10G PON ONT e tusa ma le lima taimi o loʻo iai EPON / GPON terminals.I le siʻosiʻomaga o loʻo i ai nei lea e masani ona foaʻi atu e le tagata faʻatautaia i le tagata faʻatau, ma o le manaʻoga o le auʻaunaga o loʻo i lalo ifo o le 100Mbit / s, o loʻo faʻaeteete le au faʻatautaia tele e uiga i le faʻapipiʻiina o talosaga 10G PON.I le taimi nei, o le fausiaina o le 10G PON e masani ona faʻaaogaina i le 10G PON + LAN ma le FTTH deployment.10G PON + LAN e masani lava o se suiga o le telefoni feaveaʻi LAN fesoʻotaʻiga ma PON + LAN network.I le tasi itu, foia le le lava o le bandwidth e mafua mai i le maualuga o le numera o tagata faʻaoga avanoa;I le isi itu, talu ai ona o le tele o tagata faʻaoga e faʻasoa le tau o masini faʻapipiʻi i le MDU, o le tau atoa e le faʻatupulaia tele pe a faʻatusatusa i le PON + LAN network, o lea na faʻaaogaina i luga o se fua, ma faʻaaogaina 10G PON ma XG-PON. .O le fausiaina o le 10G PON FTTH e masani lava o se pailate aiga gigabit o loʻo faʻatinoina e faʻalapotopotoga eseese, ma o le autu autu o le faʻasalalau ma faʻamaonia oloa a le 10G PON FTTH.
    E uiga i le 10G(ten gigabit) Ethernet tekonolosi ma le faʻaogaina o faʻamatalaga o loʻo i luga, e uiga i leOLTmeafaigaluega o loʻo taʻua i luga o loʻo taʻua i luga i Shenzhen HDV Phoelectron Technology Ltd. e aofia i le vasega lauiloa o oloa fesoʻotaʻiga, e pei o:OLTsui, GPONOLT, EPONOLT, mama PusiOLT, ma isi, o loʻo i lugaOLTe mafai ona faʻaogaina meafaigaluega i le tele o siosiomaga, mo manaʻoga eseese o tagata faʻaoga e tuʻuina atu nisi filifiliga, faʻafeiloaʻi e malamalama, o le a matou tuʻuina atu le auaunaga sili ona lelei.

    图片1


    web聊天