• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fa'atupuina ole Fa'ailoga Fa'afuainumera Fa'aigoa Fa'ailoga Fa'ailoga

    Taimi meli: Aukuso-17-2022

    Ata. 6-6 o se poloka poloka o se faiga masani fa'afuainumera fa'ailoga fa'ailoga.E masani lava ona aofia ai se faamama fe'avea'i (fa'aola fa'atupu fa'ailoga), se alavai, se fa'amama fa'afeiloa'i, ma se sampling decider.Ina ia faʻamautinoa le faʻatuatuaina ma le faʻatonuina o le faʻaogaina o le faiga, e tatau foi ona i ai se faiga faʻafetaui.

     Fa'atulagaina o se faiga fa'ailo fa'aigoa fa'amaufa'ailoga

    O galuega a poloka taʻitasi i le ata ma le faʻagasologa faʻaletino o le faʻasalalauina o faʻailoga o loʻo faʻamatalaina puupuu e pei ona taua i lalo:

    (1) O se alavai fa'ailoga muamua (fa'amama fa'asalalau).O lona fa'atinoga o le fa'atupuina lea o se fa'ailoga fa'ailoga fa'avae e talafeagai mo le fa'asalalauina o alalaupapa.Talu ai ona o lona faʻaogaina e masani lava o le faʻasalalauga faʻapipiʻi e faia e le code type encoder, o le faʻataʻitaʻiga faʻavae e masani lava o se pulupulu rectangular, ma o lona fusi o alaleo e matua lautele, lea e le talafeagai i le faʻasalalauga.O lo'o fa'aogaina le fa'amama fa'asalalau e fa'apipi'i ai le fa'ailoga fa'aulu ma fa'aliliu le fa'ailoga fa'asalalau i se fa'ailoga fa'ailoga fa'avae e talafeagai mo le fa'asalalauina o alalaupapa.

    (2) Auala.O se ala lea e mafai ai ona pasi atu faailoilo baseband, e masani lava o se ala uaea, e pei o se paipa mimilo, coaxial cable, ma isi. ia faaseseina.E le gata i lea, o le pisa n (T) o loʻo faʻafeiloaʻi i totonu o le alalaupapa, ma e faʻapea o le Gaussian paʻepaʻe paʻepaʻe ma lona uiga o le zero.

    (3) O se faamama fa'afeiloa'i E fa'aaogaina e maua mai ai fa'ailo, fa'amama le pisa o le alalaupapa ma isi fa'alavelave i le tele e mafai ai, fa'atutusa uiga o le alalaupapa, ma fa'amalieina le fa'ai'uga fa'ata'ita'iga o fa'ata'ita'iga.

    (4) Fa'ata'ita'iga filifilia.O le fa'ata'ita'iga ma le fa'ata'ita'iga o le galu o le fa'amama o le fa'amama i se taimi na fa'atonuina (pulea e le pusi o le timing bit) ina ia mafai ona toe fa'aleleia pe toe fa'afo'i le fa'ailoga o le fusi fa'avae i lalo o le talaaga o uiga le lelei ma le pisa.

    (5) O le taimi o le pa'u ma le fa'aputuga fa'atasi o le taimi o le fa'aaogaina o fa'ata'ita'iga o lo'o maua mai le fa'ailo na maua mai i le fa'asologa fa'atasi.O le sa'o o le taimi o le bit o le a aafia tonu ai le faaiuga.

    O le tu'ufa'atasiga lea o le fa'aogaina o fa'ailoga fa'afuainumera fa'amaufa'ailoga e aumai e Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. ia te oe.Ou te faʻamoemoe e mafai e lenei tusiga ona fesoasoani ia te oe e faʻateleina lou malamalama.E ese mai i lenei tusiga pe afai o loʻo e suʻeina se kamupani gaosi mea tau fesoʻotaʻiga fiber optical e mafai ona e mafaufau i aifaatatau ia tatou.

    Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. o le tele lava o le gaosiga o oloa tau fesoʻotaʻiga.I le taimi nei, o meafaigaluega ua gaosia e aofia ai leONU fa'asologa, fa'asologa o mea fa'apitoa, OLT fa'asologa, matransceiver faasologa.E mafai ona matou tu'uina atu auaunaga fa'apitoa mo fa'aaliga eseese.E talia lava oefeutagai.

    tusi faamaonia o le gaosiga o fibre opitika

     



    web聊天