• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    E faʻafefea ona fetaui le Combo PON ma le GPON ma le XGPON?

    Taimi meli: Mati-17-2020

    Faatasi ai ma le faʻatinoina o le "Broadband China" ma le "Vasaosaoa ma le faʻaitiitiga o totogi" taʻiala, o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi a Saina ua faʻaauau pea ona faʻaleleia;tagata fa'aoga broadband ua suia mai le 10M ma lalo ifo i le 50M / 100M / 200M, ma ua fa'asolosolo agai i le Gigabit;feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga fa'alauiloa fa'atasi ma auaunaga vitiō ma Initaneti.

    Ina ia ausia le oso mai le "100M" i le "Giga", e manaʻomia ona faʻaleleia le tekonolosi PON i le 10G PON.O se tasi o faʻalavelave autu i le faʻatulagaina o le 10G PON o le tau.O le tau o meafaigaluega 10G PON e aofia ai le tau o masini faʻapipiʻi, chipsets, ma PCD afifiina.O le tau o modules opitika ma chipsets o le mea autu lea.

    Saina Telecom's 2018 10G PON suʻega suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻatau e aofia ai vaega e tolu: GPON, 10G-EPON, ma meafaigaluega XG-PON.China Mobile's 2018 GPON meafaigaluega aoina e aofia ai GPON, XG-PON, XGS-PON meafaigaluega.XGS-PON o le taimi muamua.

    GPON ua faʻaleleia i le XGPON1 poʻo le XGSPON.I le taimi nei, o le fofo autu i luga o le maketi o le fofo multiplexer fafo.I lenei fofo, o faailo o le GPON ma le XGPON1 / XGSPON o loʻo faʻapipiʻiina i le WDM mode e ala i le faʻaopoopoina o se pepa laupapa XGPON1 / XGSPON, ona tuʻuina atu lea o se multiplexer fafo i tagata faʻaoga mamao.O le mataupu faavae o lenei fofo e faigofie lava, ae e tele mea le lelei e pei o le umi o le faʻaleleia o le taimi tatala, tau maualuga, tele o meafaigaluega lagolago, ma le tele o galuega avanoa.E le gata i lea, o le faʻaofiina o se multiplexer i fafo o le a aumaia ai foʻi le faʻaitiitia o le mana opitika, lea o le ai ai se aafiaga.Tulaga lamatia mo pisinisi o lo'o iai nei tagata fa'atau.

    01.webp

    Combo PON o se tuufaatasiga o GPON ma XGPON1 / XGSPON.O lona mataupu faavae o le iloa lea i le taimi lava e tasi le faʻasalalauga tutoʻatasi ma le taliaina o le GPON ma le XGPON1 / XGSPON faʻailoga opitika i totonu o se masini faʻapipiʻi, ma ia tuʻufaʻatasia faʻaputuga eseese e fa e ala i se masini WDM fausia. 'au'aunaga feso'ota'iga GPON o lo'o i ai ma XGPON1 po'o le XGSPON auaunaga i le taimi lava e tasi, aloese mai suiga i le fausaga feso'ota'iga o lo'o i ai ma fa'aopoopo le avanoa avanoa fa'aopoopo, ma maua ai se fa'aleleia lelei o le GPON.

    02.webp

    Combo-PON faiga ata

    Quad-OSA, o se masini faʻapipiʻi fa-port mo Combo PON OLT, tuʻufaʻatasia seti e lua o transceivers i se masini faʻapipiʻi: o le GPON's 2.5G 1490nm DFB laser masani ma le 1310nm APD ma le XGPON's 10G 1577nm EML leisa ma le 1270nm APD fa'aaogaina. e fa'apipi'i i le uafu opitika.
    03.webp

    O le Combo PON OLT protocol e aofia ai ni seti se lua o tulafono, GPON ma XGPON, faʻatasi ai ma le tele o faʻamatalaga.O loʻo i ai le N1, N2a, D1, D2 ma isi faʻamatalaga mo le paketi fesoʻotaʻiga.I ni faaupuga faigofie, ina ia fetaui ma le 28dB ma le 32dB tala o le GPON B + ma C + sootaga masani, XG (S) -PON e fetaui ma le tala faʻatatau o fesoʻotaʻiga tutusa e sili ona faʻaleleia i le faʻaleleia lelei o le GPON i le NGPON.O faʻamatalaga D1 ma D2 lea e fetaui ma le Combo PON.

    04.webp

    I nai tausaga ua tuanaʻi, o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga Combo PON tuʻufaʻatasia ua fai si tuai.O se tasi o mafuaʻaga autu o le matua o le sapalai o le sapalai o masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tasi-fiber i luga o le itu o le Combo PON OLT, aemaise lava le matua o le maualuga o fesoʻotaʻiga o mea faʻapipiʻi matai.tikeri.Mo se taimi umi, o le fua o le gaosiga o kamupani masini masini i tulaga maualuga Quad-OSA o loʻo feagai ma luitau tetele. Ina ia faʻalauteleina le faʻaogaina o le Combo PON, o vaega uma o le vaega o pisinisi na faʻafefeteina ma talia le fuafuaga o suiga o le faʻaitiitia o le N2a. i le 31dB.Ae ui i lea, mo le tele o kamupani masini masini o loʻo atiaʻe oloa PON, o le gaosiga o oloa Quad-OSA e faʻatatau i le N2a o loʻo i lalo o le mamafa, ma o le gaosiga o 32 dB D2 masini mataʻutia e maualalo.

    I le isi itu, i le tulaga o talosaga, o loʻo faʻamoemoeina e le aufaipisinisi le vave faʻatupuina o masini faʻapipiʻi mataʻutia / faʻapipiʻi mataʻutia.I le 2018 China Optical Network / FTTH Forum na faia i Beijing ia Iuni i lenei tausaga, o loʻo manaʻomia pea e le au faʻatautaia e pei o China Mobile ma China Telecom e faʻapea o D2 masini faʻapipiʻi / masini faʻapipiʻi e fausia ai se filifili sapalai matua matua e lagolago ai le atoaga o le Combo PON.



    web聊天