• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    LAN vavaeeseina

    Taimi meli: Oke-28-2022

    I le faagasologa o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, pe a faʻaaogaina hubs uma.E mautinoa lava i le faagasologa o le faʻasalalauga, ona o le tele o faʻailoga e manaʻomia ona faʻasalalau, o le a faʻatupuina le vaega feteʻenaʻi.I le taimi nei, o le fesoʻotaʻiga i le va o faʻailoga o le a matua faʻalavelaveina, ma o masini i totonu o le hub lava e tasi o le a le mafai ona fesoʻotaʻi.

    LAN vavaeeseina
    Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tatau ona faʻaauau pea le atinaʻeina o le saienisi ma tekinolosi.Suiga fa'alauiloa.
    E pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i luga, faʻatasi ai ma le ki e pei o le laina o loʻo i ai nei, o le ki o loʻo i ai le galuega faʻavae.O fesoʻotaʻiga i le va o masini e lua o le a le aʻafia ai le fesoʻotaʻiga fua o isi masini, o le mea lea o le galuega o le vavae ese e sili ona moni.O le ki e mafai ona vaevaeina se vaega tele fete'ena'iga i le tele o vaega fete'ena'i laiti, lea e mafai ona fa'aititia ai le tele o fete'ena'iga vaega ma fa'amaumauga fa'amaumauga.
    O le vaega o feteʻenaʻiga ua vavae ese i luga, ae mafaufau pe a tele ma sili atu masini, e auina atu e masini taʻitasi se faʻasalalauga, ma e manaʻomia e le ki ona kopi faʻasalalauga taʻitasi i masini uma.O lenei pito i luga e mataʻutia, lea o le a mafua ai se afa faʻasalalauga ma matua afaina ai fesoʻotaʻiga tuusaʻo o masini.
    Ina ia foia le faʻafitauli o loʻo i luga, matou te faʻaogaina se router e faʻamavae ai le faʻasalalauga faʻasalalauga.

     

    LAN vavaeeseina 2
    Tu'uesea o le vaega fa'asalalauga
    A maua e le router le faʻasalalauga, o le a otometi lava ona lafoai, ma o le a le tuʻuina atu i isi ports o le router, ma iloa ai le vaevaega o le faʻasalalauga.
    O le taua foi lea o le router.Afai o le fesoʻotaʻiga atoa o loʻo faʻapipiʻi i le tasi faʻasalalauga faʻasalalauga, e faigofie ona mafua ai faʻasalalauga, lea o le a taʻitaʻia ai le pipili o le fesoʻotaʻiga atoa.
    O loʻo i luga o le faʻamatalaga o le LAN Isolation na aumai e Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. Shenzhen Haidiwei Optoelectronics Technology Co., Ltd. o se gaosiga faʻapitoa i masini fesoʻotaʻiga mata.oloa.



    web聊天