• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fa'atonuga le laina (Su'ega Su'ega)

    Taimi meli: Aukuso-10-2022

    A tatou faʻasalalauina se faʻailoga, pe o se faʻailoga opitika, se eletise eletise, poʻo se faʻailoga uaealesi, pe afai e tuʻu saʻo, o le faailo e faigofie ona faʻalavelaveina e le pisa, ma e faigata ona maua faʻamatalaga saʻo i le pito e mauaina.Ina ia faʻaleleia atili le malosi o le faʻalavelave faʻalavelave o le faiga, e mafai ona iloa e ala i le faʻaogaina o le faailo.E mafai fo'i ona fa'aoga lelei le fa'aogaina o alavai, o lea e tele sona a'afiaga i le lelei ma le fa'atuatuaina o faiga feso'ota'iga.

    O le fa'aogaina o le tulimanu o lo'o fa'amatalaina i lalo e mo fa'ailoga fa'atusa.

    O se ave sinusoidal e tolu vaega:amplitude, frequency, ma le vaega.E mafai ona matou utaina faʻamatalaga o le faʻailoga faʻaogaina e le gata i le suiga o le amplitude o le vaʻa ae faʻapea foʻi i le taimi poʻo le suiga o le vaega o le vaʻa.I le taimi o suiga, afai o le tele o le vaʻa e fesuisuiaʻi ma le faʻaogaina o faʻailoga, e taʻua o le faʻaogaina o taimi poʻo le faʻaogaina o taimi (FM);afai e eseese le vaega o le ave taavale ma le faailo o le faʻaogaina, e taʻua o le faʻaogaina o le vaega poʻo le faʻaogaina o le vaega (PM) I nei ituaiga e lua o faiga faʻaogaina, o le amplitude o le vaʻa e tumau pea, ma o le suiga o taimi ma vaega o loʻo faʻaalia o le suiga o le vaega vave o le ave taavale.O le mea lea, o le FM ma le fa'asologa o vaega o lo'o ta'ua fa'atasi o le angle modulation.

    Le eseesegai le va o le angle modulation ma le amplitude modulation e faapea o le alaleo faailoilo modulated ua le toe o le suiga laina o le fusi o alaleo modulated muamua, ae o le nonlinear suiga o le fusi o alaleo, lea o le a maua ai vaega fou o alaleo ese mai le fusi o alaleo, o lea e taua foi. fa'aogaina le laina.

    FM ma PMe fa'aaogaina lautele i faiga fa'afeso'ota'i.O le FM e fa'aaogaina lautele i fa'asalalauga musika maualuga, fa'asalalauga fa'ailo leo TV, feso'ota'iga satelite, ma telefoni feavea'i.E le gata i le fa'aoga sa'o mo le fa'asalalauina, e masani fo'i ona fa'aogaina le PM e fai ma suiga mo le fa'atupu fa'alilolilo fa'ailoga FM.O lo'o i ai se sootaga vavalalata i le va o le fa'aogaina o taimi ma le fa'aogaina o vaega.

    Fa'atusatusa i le amplitude modulation technology, o le mea sili ona iloga o le faʻaogaina o tulimanu o lona maualuga maualuga o le faʻatinoga o le pisa.Ae ui i lea, e i ai le manuia ma le leiloa.O le tau o le mauaina o lenei faʻamanuiaga o le faʻaogaina o le tulimanu o loʻo nofoia se bandwidth lautele nai lo le faʻailoga faʻaogaina o le amplitude.

    O loʻo i luga o le faʻamatalaga o manatu faʻamatalaga e uiga i le nonlinear modulation (angle modulation) aumai HDV photoelectric Technology Co., Ltd. Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. o le tele lava o se gaosiga o oloa fesoʻotaʻiga.I le taimi nei, o meafaigaluega ua gaosia e aofia ai leONU fa'asologa, fa'asologa o mea fa'apitoa, OLT fa'asologa, matransceiver faasologa.E mafai ona matou tu'uina atu auaunaga fa'apitoa mo fa'aaliga eseese.E talia lava oefeutagai.

    onu ata       OLT ata



    web聊天