• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    ONU's LAN (fa'alapotopotoga fa'apitonu'u)

    Taimi meli: Oke-27-2022

    O le a le LAN?

    LAN o lona uiga Fa'alotoifale Network Network.

    O le LAN o lo'o fa'atusalia se fa'asalalauga fa'asalalauga, o lona uiga o sui uma o le LAN o le a maua fa'asalalauga fa'asalalauga e lafo e so'o se sui.E mafai e tagata o le LAN ona talanoa le tasi i le isi ma mafai ona seti a latou lava auala mo komepiuta mai tagata faʻaoga eseese e talanoa le tasi i le isi e aunoa ma le alu i luga ole Initaneti.

     

     ONU's LAN (fa'alapotopotoga fa'apitonu'u)

     

    1) Le pito sili ona fa'avae LAN

    E pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i luga, o le laiga LAN pito sili lea.Afai e eseese masini, e tatau ona e mauaina le tuatusi MCA a le isi.

    Fa'ata'ita'iga au'ili'ili: A tu'uina atu fa'amatalaga ia C, ae le iloa e A le tuatusi MAC o C. I le taimi nei, e ala i le protocol ARP (Address Resolution Protocol;) Ina ia maua le tuatusi MAC o C, A muamua fa'asalalau se talosaga ARP o lo'o i ai le fa'atatau ile tuatusi IP ile masini uma e feso'ota'i ile fa'aoga.A maeʻa ona maua le faʻasalalauga, e toe faʻafoʻi e C le tuatusi MAC i le A, ma o isi masini e lafoai le faʻamatalaga.I le taimi nei, o tulaga sauniuni mo fesoʻotaʻiga i le va o masini ua faʻamautuina.O le faagasologa o loʻo i luga e mafai ona faʻafaigofie e pei ona taua i lalo: A - ARP protocol: fofo le tuatusi MAC o le IP taulaʻi - C o le a toe faʻafoʻi le tuatusi MAC i

    O masini o lo'o feso'ota'i i totonu o le fa'aoga o lo'o i totonu o le vaega fete'ena'i ma le fa'asalalauga.Talu ai e na'o le tasi le ki, o le vaega fete'ena'i o le vaega fa'asalalau.O le malamalama faigofie o lenei faʻatulagaga e na o le tasi le masini e mafai ona auina atu se faailo i le taimi ma isi masini e mafai ona maua le faailo.

    2) O le hub o le masini faʻapitoa, o lona uiga, o le vaega muamua o le OSI.E masani ona faʻaaogaina e maua ai, toe faʻafoʻisia, faʻateleina, ma lafo faʻailoga.Pe a faʻaogaina le paʻu mimilo ma le fiber opitika e faʻasalalau ai faʻailoga, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le mamao, o le a faʻavaivaia faʻailoga ma mafua ai le faʻalavelave.O le fa'alavelave fa'ailo o le a mafua ai ona le iloa fa'amatalaga fa'asalalau, ma i'u ai ina fa'alavelave fa'ailo.Faatasi ai ma le fesoasoani a le hub, o le faailo e mafai ona malaga mamao;I le taimi lava e tasi, o le hub e tele fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona faʻalauteleina le numera o faʻamau ma le tele o le LAN.

    Le Faʻafitauli: O masini uma i luga o le hub tutusa e faʻasoa bandwidth.Afai e tele naua le numera o masini, o le a mafua ai le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga ma, i tulaga ogaoga, o se afa faʻasalalauga.

    Alualu i luma: E mafai ona vaevaeina se vaega tele fete'ena'i i le tele o vaega fete'ena'i laiti e ala i le fa'aogaina o le ki, lea e mafai ona fa'aitiitia ai le lautele o le vaega fete'ena'i ma fa'aitiitia ai fa'amaumauga.

    O loʻo i luga o le faʻamatalaga malamalama o le ONU LAN na aumai ia te oe e Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. Shenzhen Haidiwei Optoelectronics Technology Co., Ltd. o se gaosiga faʻapitoa i mea faʻapitoa.mea tau feso'ota'iga.

     

     



    web聊天