• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Su'ega Malosiaga Mata

    Taimi meli: Iul-18-2022

    O le tau o le mana opitika o le ai ai se aafiaga sili ona malamalama ma manino i luga o le faailo i le faagasologa o le felauaiga, ma o lenei mana opitika e sili ona faigofie e suʻe.E mafai ona tofotofoina lenei tau e ala i le mana opitika.

    Malosiaga fa'apitoa – fa'aaoga se mita eletise e su'e ai po'o le malosi o lo'o tu'uina mai e le uafu o lo'o i totonu ole tulaga masani ma mautu.(Manatua: O le mana faʻapipiʻiina mai se suʻega puʻupuʻu e tutusa ma le mana mataʻutia na maua i le pito faʻafeagai. O tau faʻataʻitaʻiga i le vaega R & D e masani lava ona faʻavae i luga o le pito puupuu o le suʻega. o alava fa'atasi ai ma su'esu'ega o le pala.)

    A oʻo i le mana faʻapitoa o le module optical e iai mea leaga, e pei o le malamalama tele, laʻititi laʻititi, leai se malamalama, le malosi o le mata, le faʻaogaina o le faʻaogaina o le itu, ma isi mea, o le a faʻaitiitia le faʻatinoga o le module optical, lea o le a aʻafia ai le faʻatinoga. ma le mamao o le felauaiga o faailoilo.

    Afai e itiiti ifo i le -35dbm le malosi fa'asao o le fa'ai'uga pu'upu'u fa'ata'ita'i (e aofia ai le -35dbm), o le a fa'aletonu lea tau ile tulaga matte.E masani lava, o le maaleale o le mauaina o le mana opitika i luga o le maketi e maualuga atu nai lo -35dbm, ma le pito maualalo o le 100m module o le -34dbm.

    Ole tau ole su'ega ole eletise e masani lava ona a'afia i se ituaiga o fa'aletonu i masini uaea, e pei ole leaga o feso'ota'iga, fa'aleagaina o feso'ota'iga, ma le fa'aogaina o fibre osooso, e mafua ai le tele o fa'ailo leiloa.

     

    O loʻo i luga o le malamalama lea o le '' Suʻega o le mana opitika '' aumai ia te oe e Shenzhen Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. O oloa faʻapipiʻi na gaosia e le kamupani faʻapipiʻi.fa'apipi'i alava mata, Ethernet modules, opitika fiber transceiver modules, fa'aoga fa'aoga alava mata, SSFP mea fa'apipi'i mata, maSFP alava mata, ma isi mea.E mafai e se 'au R&D fa'apolofesa ma malosi ona fesoasoani i tagata fa'atau i mataupu fa'apitoa, ma e mafai e se 'au pisinisi mafaufau ma fa'apolofesa ona fesoasoani i tagata fa'atau e maua ni 'au'aunaga sili ona lelei i le taimi a'o le'i fa'atalanoaina ma galuega pe a mae'a le gaosiga.Fa'afeiloa'i oe i faafesootai matou mo so'o se ituaiga su'esu'ega.

     

    su'esu'e le module opitika, mana opitika i fibre opitika, mita eletise mata fa'afefea ona fa'aoga, siaki o le fa'aogaina o masini



    web聊天