• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Va'aiga lautele ole WIFI Leitio Feso'ota'i Fa'ailoga

    Taimi meli: Apr-25-2023

    O fa'ailoga ole alaleo uaealesi e masani ona aofia ai vaega nei:
    1. Faaliliuina le mana
    2. Fa'aletonu le maualuga o le vector (EVM)
    3. Fa'asologa o mea sese
    4. Fa'ata'ita'iga offset fa'asologa mo le fa'aliliuina o fa'ailoga
    5. Alaleo mafolafola
    6. Mauaina maaleale
    O le malosiaga fa'asalalau e fa'atatau i le malosi galue o le antenna fa'asalalau oloa uaealesi, i le dBm.O le mana o le faʻasalalauga faʻasalalau e fuafua ai le malosi ma le mamao o le faʻailoga uaea, ma o le maualuga o le mana, o le malosi o le faailo.
    Error Vector Magnitude (EVM) o se faʻailoga e mafaufau i le lelei o faʻailoga faʻatulagaina, fuaina i le dB.O le laʻititi o le EVM, o le sili atu lea o le faʻailoga lelei.Ole fa'ata'ita'iga fa'ase'ese ole fa'ase'e ole fa'ailo fa'asalalau e mafai ona fuaina le lelei ole fa'ailo fa'asalalauina ma lona malosi e taofiofia ai fa'alavelave ile ala lata ane.
    O le laʻititi o le fusi o alaleo ma le mamao o le laina faʻataʻitaʻi masani, o le sili atu lea o lona faʻatinoga i lalo o le tulaga e fetaui le mana faʻasalalau.Ma le faʻalogoina o le taliaina: o se parakalafa e faʻaalia ai le faʻatinoga o le taliaina o le mea faʻataʻitaʻi.O le sili atu o le lagona o le tali atu, o le tele foi o faailoilo aoga na te mauaina, ma o le tele foi o lona laina uaea.

    wps_doc_1

    I le taimi nei, o a matou mea faigaluega feso'otaiga e eseese: atamaiona, feso'ota'iga opitika module, optical fiber module, sfp optical module, olt equipment, Ethernet switch, etc. Afai e te mana'omia, e mafai ona e maua se malamalama loloto.



    web聊天