• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    PON alamanuia tulaga

    Taimi meli: Me-18-2022

    PON fesoʻotaʻiga e OLT (masani i totonu o le potu), ODN, ONU (masani i le tagata faʻaoga, poʻo le latalata i le nofoaga o le alalaupapa o le tagata faʻaoga) vaega e tolu, i totonu ia i latou, o le vaega i le va o le OLT i le ONU o le laina ma meafaigaluega e paʻu, e taʻua. feso'ota'iga opitika passive (PON), e ta'ua fo'iopitikafa'asoaina feso'ota'iga (ODN), fa'atasi ai ma le ta'uta'ua o feso'ota'iga fibre opitika, o le tele o fa'alapotopotoga e fa'aogaina le feso'ota'iga PON e lagolago ai feso'ota'iga fa'afeso'ota'i alava, tu'uina atu FTTH matua.fofo, e tuʻuina atu i tagata faʻaoga faʻamaumauga, vitio, leo ma isi auaunaga.

    E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mo se faʻalapotopotoga taʻutaʻua, o le maketi o le PON i le lalolagi atoa o le a tuputupu aʻe i se fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 12.3% i le va o le 2020 ma le 2027, ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 16.3 piliona i le 2027, mai le $ 8.2 piliona i totonu. 2020. ONT / ONU uafu taumafa ua malosi i tausaga talu ai nei, faatasi ai ma talosaga FTTH ma PON i nofoaga e le nofomau o loo uunaia ai lenei tuputupu ae.Faatasi ai ma le vaetamaina o 10G ma 25G fofo, ua avanoa nei le PON e lagolago ai le telefoni feaveai xHaul ma auaunaga faapisinisi.E oʻo atu i le faaiuga o le 2022, o loʻo faʻamoemoeina le faʻaogaina o tupe maua a le PON port device mo le 50% o le aofaʻi o tupe maua a le PON port device ma 87% i le 2027. E aofia ai Combo PON port solutions e lagolagoina le 10G poʻo le 25G PON faʻapea foʻi ma le 50G PON.I le taimi lava e tasi, o loʻo faasolosolo malie le faʻateleina o uta o uta o le PON OLT, e atagia mai ai le tulaga e faʻapipiʻi, faʻalautele ma faʻaleleia fesoʻotaiga.Faʻatasi ai ma le matua ma le faʻalauiloaina o tekinolosi GPON, ma le faʻaaogaina o le 10G EPON, OLT port consumption o se vaega foi e le mafai ona le amanaiaina.

    Ua leva ona avea Saina ma tagata sili ona tele o faʻaoga PON avanoa, e tusa ai ma le lipoti.E mafua lea ona o le vave fa'aaogaina e Saina o le FTTH i le atunu'u atoa, ma e to'atele le faitau aofa'i ma le fa'aaogaina.I le 2020, na maua ai e Saina le 45% o le aofaʻi o le faʻaogaina o le taulaga PON.Saina o le a faʻaauau pea ona faʻaaogaina masini PON, ae o le a le toe pule i le taimi o faʻataʻitaʻiga.E oʻo atu i le 2027, o tagata faʻatautaia i Europa, Sasaʻe Tutotonu ma Aferika (EMEA) ma isi vaega o Asia & Oceania o le a faʻaumatia le 51% o le aofaʻi o taulaga PON, mai le 36% i le 2020. O isi vaega o Asia & Oceania o le a faʻatupulaia tele ma se CAGR o le 21.8% i le va o le 2020-2027.O le tele o tagata faʻatautaia i lenei vaega tele o loʻo faʻaleleia i le 10G PON, ae o isi o loʻo fausia fesoʻotaʻiga FTTH ma GPON, pei o Initia.

    PON alamanuia tulaga

    Ata 1: Fuafuaga o tupe maua mai meafaigaluega a le PON i le itulagi / atunuu (2020-2027)

    I Amerika i Matu, o loʻo fausia ma faʻaleleia e le aufaipisinisi fesoʻotaʻiga PON, o nisi e sili atu le leo nai lo isi.I le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, o le itulagi o le a tupu ma le 24.0% CAGR.O tupe a le malo o le a lagolagoina le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga ma le ulufale atu o tagata fou i le maketi.

    E tele atunuu Latina Amerika & Caribbean o loʻo teu faʻafaigaluega i fesoʻotaʻiga PON, aemaise lava i maketi Mekisiko ma Pasila.O le itulagi e faʻamoemoe e tupu ma le 7.1% CAGR.O nisi o kamupani uaea i lenei itulagi o loʻo lafoaʻia le DOCSIS 4.0 ae faʻatatau i fesoʻotaʻiga PON-centric.



    web聊天