• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Uluai Malamalama i LAN

    Taimi meli: Oke-08-2022

    LAN o le mea sili ona lauiloa tatou te faʻaaogaina i aso nei.O le a le LAN?
    O le Local Area Network (LAN) e faasino i se vaega o komepiuta e fesoʻotaʻi faʻatasi e le tele o komepiuta i totonu o se vaega e faʻaaoga ai se alalaupapa faʻasalalauga.O le tele o loʻo i ai i lenei vaega, o le tele o masini e mafai ona fesoʻotaʻi ma isi.Ma e naʻo le LAN o le faiga e mafai ona fesoʻotaʻi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o masini komepiuta i le LAN o le ki lava e tasi e mafai ona fesoʻotaʻi e ala i se tuatusi MAC.

    LAN e tele uiga, ma avea ai ma se tasi o mea masani:
    Fa'aaliga 1: O le feso'ota'iga feso'ota'iga o le LAN e la'ititi lava, ma e na'o le feso'ota'i i totonu o se nofoaga tuto'atasi tuto'atasi, e pei o se fale po'o se fa'alapotopotoga fa'apitoa.E mafai ona malamalama o potu i totonu o le fale e tasi e mafai ona fesoʻotaʻi le tasi i le isi e ala i lifi.

    Vaega 2: O le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga (lua mimilo, coaxial cable) faʻapipiʻi faʻapitoa e faʻaogaina mo fesoʻotaʻiga, ma le maualuga o le faʻasalalauga faʻamaumauga i le va o le 10Mb / s i le 10Gb / s.Mo se faʻataʻitaʻiga, i se faiga tutoʻatasi, pe savali i potu eseese pe oʻo atu i potu eseese e ala i le lifi e faʻaaogaina.E fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o meafaigaluega o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻaaogaina.

    Vaega 3: Faʻatuai fesoʻotaʻiga puʻupuʻu, laʻititi laʻititi o mea sese, ma maualuga le faʻatuatuaina.
    Fa'aaliga 4: E tutusa uma nofoaga ma fa'asoa le ala fa'asalalau.
    Faʻaaliga 5: E faʻaogaina le tufatufaina atu ma faʻasalalauga fesoʻotaʻiga, ma e mafai ona faʻaogaina mo faʻasalalauga ma faʻasalalauga faʻasalalau.

    O mea autu e fausia ai se LAN o lona topology fesoʻotaʻiga, lona faʻasalalauga faʻasalalau, ma ona auala mo le puleaina o avanoa i le aufaasālalau.

    O loʻo i luga o le faʻamatalaga faʻamatalaga o le malamalama muamua o le LAN na aumaia e Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd., o se gaosiga o masini fesoʻotaʻiga.

     Uluai Malamalama i LAN



    web聊天