• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    SONET

    Taimi meli: Aukuso-24-2023

    SONET: fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi synchronous, o se faʻasalalauga numera numera, na faʻalauiloaina i le Iunaite Setete i le 1988. O le faʻailoga eletise eletise 1 o loʻo taʻua o le STS-1, ma o le faʻailoga opitika 1 maualuga o loʻo taʻua o le OC-1, ma le fua faatatau o le 51.84Mb /s.I luga o lenei faʻavae, faʻaleleia e ala i le multiplexing e faʻaleleia ai le saoasaoa o le faʻasalalauga ma le faʻaogaina o le eletise. Mulimuli ane, na faʻavaeina e le ITU-T le tulaga faʻavaomalo faʻavaomalo SDH faʻavae i luga o lenei tulaga, o lea e mafai ai ona avea SONET o se vaega o le SDH standard.

    O lo'o fa'amatalaina e le SONET se fa'alava fa'afeso'ota'i mata, mai luga i lalo o le:

    1. O le ata o le photon (Photonic Layer) e faʻagasolo le faʻaogaina o le bit transmission i luga o le uaea opitika, ma e nafa ma le liua i le va o le eletise eletise o le synchronous transmission (STS) ma le faʻailoga mataʻutia o le opitika (OC).Feso'ota'iga o lo'o fa'atinoina e le electro-optic converters i lenei fa'avae.

    2. Vaega vaega (Vaega Layer) faʻasalalau STS-N faʻavaa i luga ole uaea opitika.O loʻo i ai le galuega o le faʻapipiʻiina ma le iloa o mea sese

    O laulau e lua o loʻo i luga e manaʻomia, ae o le lua o loʻo mulimuli mai e filifili.

    3. O le laina laina (Line Layer) e nafa ma le faʻaogaina o le auala ma le multiplexing, ma le puipuia otometi o le fesuiaiga.

    4. O le ala ala (Path Layer) e feagai ma le tuʻuina atu o auaunaga i le va o le auala faʻapipiʻi masini PTE (Path Terminating Element), I lenei PTE o se ki ma gafatia SONET.O lo'o iai fo'i le fa'alava o le ala i feso'ota'iga e le o SONET.

    O nei laulau e fa e mafai ona vaʻaia moni o se vaevaega o le faʻaogaina o le tino i le faʻataʻitaʻiga o le OSI 7, aua o faʻasologa uma e fa o loʻo i totonu o le OSI physics layer.

    SONET O le mea e masani ona fa'aogaina o lona fua fa'atatau o felauaiga:

    OC-1 — 51.84Mbit/s

    OC-3 — 155.52 Mbit/s

    OC-12 — 622.08 Mbit/s

    OC-24 — 1.244 Gbit/s

    OC-48 — 2.488 Gbit/s

    OC-96 — 4.976 Gbit/s

    OC-192 — 9.953 Gbit/s

    OC-256 — e tusa ma le 13 Gbit/s

    OC-384 — e tusa ma le 20 Gbit/s

    OC-768 — e tusa ma le 40 Gbit/s

    OC-1536 — e tusa ma le 80 Gbit/s

    OC-3072 — e tusa ma le 160 Gbit/s

    O loʻo matou talanoa e uiga i fesoʻotaʻiga fiber synchronous, o le folasaga lautele o le mea o loʻo i luga.ONU/FesootaigaONU/ AtamaiONU/ Alava mataONU/ XPONONU/ GPONONU, poʻo le faʻasologa o le OLT, faʻasologa o le transceiver ma isi.O se ituaiga o meafaigaluega fesoʻotaʻiga, pe a iai se manaʻoga mo tagata faʻatau, e mafai ona e toe foʻi i le itulau autu e faʻafesoʻotaʻi ai la matou kamupani, faʻatali mo lou auai.

    asd (2)



  • Muamua: << -> Toe fo'i ile Blog <- Sosoo ai: >>
  • web聊天