• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Le manatu mamanu fafo o oloa faasologa ONU

    Taimi meli: Apr-10-2023

    O le a le mamanu styling oloa?Ae mo leONUoloa o loʻo gaosia nei e la matou kamupani, matou te tuʻuina atu meafaitino, fausaga, foliga, lanu, faʻagasologa o luga, ma teuteuga ma uiga fou ma agavaa e ala i aʻoaʻoga, poto faʻapitoa, poto masani, ma le vaʻai (fuafuaga o oloa o se gaioiga fatufatuaʻi e faia e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata. i le fa'aogaina, va'aia, ma isi itu pe a fa'aogaina mea ma masini)
    O lea la, o le fa'avasegaina o oloa e fa'atatau i le: o le fa'avasegaina o oloa o le tu'ufa'atasiga lea o tekinolosi ma faatufugaga;Le lotogatasi o le faasaienisi ma le matagofie.
    O le tulaga matagofie tulafono mo le mamanu o tatouONUoloa:
    O le a le ituaiga mea o loo misi?Atonu o se mea e foliga faamaopoopoina.O fa'ata'ita'iga e aofia ai: suiga ma le lotogatasi, fua fa'atatau ma fua, paleni ma fa'atusa, mautu ma mama, fati ma le pao.
    O le oloa nei mai le matou kamupani e mafai ona faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga.O le laina autu o foliga o le oloa o pupuni, ma o le aotelega o le otootoga ma vaega autu e aofia ai pupuni lapotopoto.O suiga ma fesoʻotaʻiga i le va o luga o loʻo faia foi i le faʻaogaina o arcs liʻo, e maua ai e tagata se lagona o le lapotopoto, tamaoaiga, ma le lamolemole.
    I le taimi nei, o matou oloa sili ona faʻatau atu e aofia ai le OLTONU/ApotoONU/ AigaONU/ACONU, ma isi. Afai e te fia a'oa'o atili e uiga i le fa'ata'ita'iga o le mamanu o leONUfa'asologa o oloa, fa'amolemole toe fo'i i le itulau autu e fa'afeso'ota'i i matou, mai lau vasega fa'apisinisiONUgaosi meafaigaluega.



    web聊天