• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    O fea o lo'o fa'aogaina ai le fa'aoga opitika?

    Taimi meli: Nov-08-2019

    01

    O se masini fa'apipi'i o se mea fa'aeletoroni fa'aliliuina fa'a photoelectrically.I le na o le tautala, o se faailo opitika ua liua i se faailo eletise, ma se faailo eletise ua liua i se faailoilo mata, lea e aofia ai se masini feaveaʻi, se masini e maua ai, ma se eletise galue eletise.E tusa ai ma lona faʻamatalaga, afai lava o loʻo i ai se faʻailoga faʻapitoa, o le ai ai le faʻaogaina o le module optical.

    O le a la le mea e faʻaogaina ai masini ma le lautele o modules opitika?O le asō o le a matou tuʻuina atu ia te oe i foliga faʻakalafi.

    1. Vitio fa'aliliuina mata'itusi: E masani lava, 1 * 9 tasi-mode opitika modules o lo'o fa'aogaina, ma o nisi fa'amalamalamaga maualuga fa'aliliuina fa'aogaina fo'i le fa'aogaina o masini fa'apitoa SFP.
    2.Optical transceiver: 1 * 9 ma SFP modules opitika
    3.Switch: O le ki o le a faʻaaogaina GBIC, 1 * 9, SFP, SFP +, XFP modules optical, ma isi.
    4.Fiber-optic routers: SFP modules optical e masani ona faʻaaogaina.
    5.Optical fiber network card: 1 * 9 module optical, SFP module optical, SFP + module optical, ma isi.
    6.Fiber maualuga saoasaoa dome: SFP module optical
    7.Base station: O se masini i totonu o le telefoni feaveaʻi fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ai se vaega faʻamautu i se vaega uaealesi ma faʻasalalau le telefoni feaveaʻi i luga o le ea.Fa'ataga SFP ma XFP fa'aoga mata'itusi
    8. Tunnel mataituina o feoaiga.

    Optical modules e maua ai se fofo talafeagai mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mamao mamao, ma o vaega autu ia e faʻafetaui ai manaʻoga faʻatinoga o fausaga fesoʻotaʻiga i aso nei, e le gata ina faʻateleina ai le fetuutuunai o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, ae faʻafaigofie foi ona sui vaega i le tulaga o se toilalo.Yitianguang Feso'ota'iga tu'uina atu le tele o mataitusi fa'apipi'i e lagolagoina fua fa'asalalauga eseese e pei ole SFP, SFP +, XFP, QSFP, CFP, ma isi.

     



    web聊天