• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Le atina'eina o module feso'ota'iga uaealesi, mai le 2G-3G-4G-5G

    Taimi meli: Nov-05-2019

    Atina'e o feso'ota'iga feso'ota'iga uaealesi: 5G feso'ota'iga, 25G/100G module fa'apitoa o le masani lea.

    I le amataga o le 2000, o le 2G ma le 2.5G fesoʻotaʻiga na fausia.Na amata ona tipi le fesoʻotaʻiga nofoaga autu mai le uaea kopa i le uaea opitika.O le 1.25G SFP optical module na faʻaaogaina i le amataga, ma le 2.5G SFP module na faʻaaogaina mulimuli ane.

    O le 2008-2009 3G feso'ota'iga na amata fausia, ma o le mana'oga mo masini fa'apipi'i fa'avae na oso i le 6G.

    I le 2011, na ulufale ai le lalolagi i le fausiaina o fesoʻotaʻiga 4G, ma o le muamua na faʻaaogaina 10G modules opitika.

    A maeʻa le 2017, o loʻo faasolosolo malie ona faʻasolosolo i se fesoʻotaʻiga 5G, oso i se module 25G / 100G.Ole feso'ota'iga 4.5G (ZTE e ta'ua o Pre5G) e fa'aogaina le fa'aoga fa'apitoa e tasi ma le 5G.

    Fa'atusatusaga o le 5G network architecture ma le 4G network architecture: I le 5G era, o le fa'atuputeleina o le vaeluagalemu o lo'o fa'amoemoeina e fa'ateleina ai le mana'oga mo masini fa'apitoa.

    Ole feso'ota'iga 4G e mai ile RRU ile BBU ile potu ole komepiuta.I le 5G network era, o le BBU galuega e mafai ona vaeluaina ma vaevaeina i DU ma CU. O le uluai RRU i le BBU o loʻo i le prequel, o le BBU i le potu komepiuta autu e aʻafia i le toe foʻi mai, ma le 5G faʻaopoopo le vaeluagalemu.

    E faʻafefea ona vaeluaina le BBU e sili atu lona aʻafiaga i luga o le masini faʻapipiʻi.3G o se fale gaosi meafaigaluega i totonu o le fale ma nisi va i maketi faava o malo, le vaitaimi 4G ma Qiping mai fafo, le vaitaimi 5G na amata ona taʻitaʻia. Talu ai nei, Verizon ma AT & T faasilasila o le a latou amataina pisinisi 5G i 19 tausaga, tasi le tausaga muamua atu nai lo Saina.Aʻo leʻi oʻo i lena, na talitonu le alamanuia o le aufaipisinisi autu o le Nokia Ericsson, ma mulimuli ane na filifilia e Verizon Samsung.Ole fuafuaga atoa ole fausiaina ole 5G ile fale e sili atu le malosi, ma e sili atu le vavalo o nisi.I aso nei, e taulaʻi tele i le maketi Saina.

    5G pito i luma faʻasalalauga module: 100G tau e maualuga, i le taimi nei 25G o le autu

    O le 25G ma le 100G muamua o le a ola faatasi.O le fesoʻotaʻiga i le va o le BBU ma le RRU i le vaitau 4G o le CPRI.Ina ia mafai ona faʻafetaui le maualuga o le bandwidth manaʻomia o le 5G, 3GPP o loʻo tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou eCPRI.Afai e faʻaaogaina le eCPRI, o le bandwidth manaʻomia o le faʻasalalauga faʻasalalauga o le a faʻapipiʻiina i le 25G, ma faʻaitiitia ai le malamalama.Tau fa'asalalau.

    Ioe, o le faʻaaogaina o le 25G o le a aumaia ai le tele o faʻafitauli.O nisi o galuega a le BBU e manaʻomia ona siitia i luga i le AAU e fai ai faʻataʻitaʻiga faʻailoga ma faʻamalosi, ina ia mamafa ma tele le AAU.O loʻo tautau le AAU i luga o le olo, lea e maualuga atu le tau o le tausiga ma sili atu le tulaga lamatia.Tele, faʻatau meafaigaluega o loʻo galulue e faʻaitiitia le AAU ma le faʻaaogaina o le eletise, o lea o loʻo mafaufau ai foi i le 100G solution, faʻaitiitia le avega AAU.Afai e mafai ona faʻaitiitia lelei le tau o le 100G modules, o le a sili atu le faʻatau atu o meafaigaluega i 100G fofo.

    5G fa'asalalauga: tele le eseesega i le va o filifiliga fa'aogaina ma le aofa'i o mana'oga

    E ese'ese fa'alapotopotoga e 'ese'ese auala fa'afeso'ota'i.I lalo o networking eseese, o le filifiliga ma le aofaʻi o modules opitika o le a matua ese lava.Ua siitia e le au faatau le manaoga o le 50G, ma o le a matou tali atu ma le malosi i manaoga o tagata faatau.

    5G toe foʻi: faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi

    O le backhaul o le a faʻaogaina se masini faʻapipiʻi faʻatasi ma se bandwidth faʻapipiʻi e sili atu i le 100G.O loʻo faʻamoemoeina o le 200G coherence o le a faʻatatau mo le 2/3 ma le 400G coherence o le a maua mo le 1/3.Mai le pasi muamua i le vaeluagalemu pasi i tua pasi, o le convergence o le tulaga, o le toe foi mai o le faaaogaina module opitika e fai si laʻititi, ae o le tau iunite e maualuga atu, mai le aofaiga o tupe ma le tutusa.

    Fa'ata'ita'iga o faiga fa'atauvaga fa'apisinisi: o le isi tolu tausaga o le vaitau o le fa'ateleina o tauvaga

    O le uta tele o 4G optical modules o le a umi mo se taimi umi, ae o le tau o le iunite e matua maualalo.O lenei maketi ua atiaʻe mo le tele o tausaga, ma o le lautele o avanoa maketi e le tele.

    O le lalolagi o lo'o tu'uina atu masini fa'apipi'i 4G o lo'o tele lava i totonu o fale gaosi oloa.O Nokia ma Ericsson e fa'atau mai fo'i le tele o fale gaosi oloa.A'o fa'atoa amata ona tauva le 4G modules, o le tele o tagata gaosi oloa mai fafo e auai, e pei o Finisar ma Oclaro, ma tauva mo le tolu tausaga.O le mea moni, ua faaui i tua, ae na o le au gaosi Saina, e pei o Hisense, Guangxun, ma Huagong Zhengyuan (O loʻo i ai foi nisi o Faʻataulaitu).

    5G base station module optical, o loʻo i ai nei pe tusa ma le 5 poʻo le 6 faʻataʻitaʻiga mo faʻataʻitaʻiga o tagata faatau.E iai le faamoemoe o le a tele kamupani e auai i lea tulaga.I le 2018, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le a oʻo atu ile 10, ae o le tagata faʻatau e le lava punaoa e fua ai le tele.O oloa taʻitasi e faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiina i le lima, ma o le tolu oi latou ua matua pasia le lamatiaga o le tuʻuina atu.Ole numera maualuga ole tusipasi ile lima e matua tumu lava, o lea ole 10 ile 2018 e faʻamoemoe e faʻaumatia le 5 o loʻo totoe, ma o nei 5 o loʻo faʻatinoina ile 2019. O le tuuga muamua, lelei, tuʻuina atu ma le faʻatonutonuina o tau, e faʻatatauina a maeʻa le 2019, o loʻo i ai. o le a tusa ma le 3 faʻatau oloa tetele o loʻo totoe, 2018-2019 o le a sili atu le malosi o le suʻesuʻeina o maketi maketi 5G, ma o le maketi maketi o le a mautu pe a uma le 2019.



    web聊天