• sales@hdv-tech.com
  • Tšebeletso ea Marang-rang ea 24H:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Mabone a 'maloa a modem ea Optical fiber a tloaelehile mme boemo ba lebone la lebone la Optical fiber modem ke ntho e tloaelehileng le tlhahlobo ea ho hloleha.

    Nako ea poso: Jul-30-2020

    Ho na le mabone a mangata a pontšo ho modem ea fiber optic, 'me re ka ahlola hore na lisebelisoa le marang-rang li fosahetse ka leseli la pontšo.Mona ke matšoao a tloaelehileng a modem ea optical le meelelo ea ona, ka kopo sheba kenyelletso e felletseng e ka tlase.

    1. E le ho tsamaisa sebaka sa bothata, firmware ea modem ea optical e tla hlalosa mabone a mang a matšoao.Ha lebone le ikhethileng le fetoha, lebone la sesupo le ka sebelisoa ho fumana hore na sesebelisoa le marang-rang li fosahetse.Mona ke matšoao a tloaelehileng a modem ea optical le litlhaloso tsa ona.Boemo bo tloaelehileng ba katse ea fiber optic ke hore mabone a 3 a matala a lula a khantšitsoe, e leng mabone a matla, a bonesang, a lan1 kapa a lan2.

    Leseli la matla: Ka tloaelo, lebone la pontšo le lula le lutse.

    PON ke leseli la data: e lula e le tlas'a maemo a tloaelehileng, haeba e khanya, e fosahetse.

    Leseli la LOS: Leseli le khubelu le bolela hore tsela ea leseli e sitisoa.

    Leseli la sesupo sa LAN1: le sebelisoa bakeng sa phihlello ea Marang-rang ea Broadband.Ha lebone la sesupo le lula le butse kapa le benya ha le hokahantsoe le komporo kapa router, khokahano e tloaelehile.Haeba lebone la sesupo le sa bone, ka kopo sheba marang-rang a hau (joalo ka ha mohala oa marang-rang o robehile, hlooho ea kristale ha e kenngoe hantle, karete ea marang-rang ea k'homphieutha e fosahetse, router e fosahetse).

    Letšoao la LAN2: E sebelisoa ho hokela ho Unicom TV set-top box indicator, ho lula ho buletsoe kapa ho benya ho tloaelehile.Haeba lebone la sesupo le timme, ka kopo sheba hore na khokahano ea thapo ea netweke e tloaelehile.Hore na hlooho ea kristale e hlephile.Lesupa la mohala o o fetileng lea benya.

    Lesupa la PHONE: sesupo sa mela e tsitsitseng.Lebone la sesupo sa fono e arabang le dula le butswe.

    2. Ebe u hlahloba router e se nang mohala, hore na leseli le tloaelehile

    Leseli la pele le khantšitsoe: ho bolela hore router e sebetsa ka mokhoa o tloaelehileng.

    Mabone a bobeli ho isa ho a bohlano a khantšitsoe: a bontša hore k'homphieutha e hokahane le router.

    Leseli la botšelela le khantšitsoe: ho bolela hore router ena e hokahane le Marang-rang.



    web聊天