• sales@hdv-tech.com
  • 24H lawelawe pūnaewele:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Ka Manaʻo o VLAN (Virtual LAN)

    Ka manawa hoʻouna: Oct-29-2022

     Ua ʻike mākou a pau ma ka LAN hoʻokahi, e hana ka pilina hub i kahi kahua hakakā.ʻOiai ma lalo o ka hoʻololi, hiki ke hoʻoholo i ke kahua hakakā, aia kahi kahua hoʻolaha.No ka hoʻoponopono ʻana i kēia kahua hoʻolaha, pono e hoʻolauna i nā mea hoʻokele e hoʻokaʻawale i nā LAN like ʻole i nā kikowaena hoʻolaha like ʻole i mea e hōʻemi ai i ka hoʻopili ʻana o ka domain broadcast ma waena o nā polokalamu.Hiki iā mākou ke manaʻo e loaʻa i ka hoʻololi ka hana o kēia router?Ma hope o ka hoʻomohala ʻana, manaʻo ʻia ka manaʻo o VLAN.He aha ka VLAN?
    “VLAN” ʻo ia hoʻi, “Wowowīwīwī.
    Hoʻokaʻawale ʻia kahi ʻupena kūloko kūloko (VLAN) i nā kikowaena hoʻolaha lehulehu, a ʻo kēlā me kēia kahua hoʻolaha he VLAN.Pehea e puunaue ai.
    Hōʻike kēia kiʻi i ka hoʻololi ʻana i nā LAN virtual.Ma ka ʻaoʻao hema, ma o nā hoʻonohonoho kūloko, hoʻokaʻawale kēia hoʻololi i kahi kikowaena hoʻolaha i ʻekolu mau kikowaena hoʻolaha, VLAN1, VLAN2, a me VLAN3.Ma ke kino, aia kēia mau mea ma ka hoʻokahi hoʻololi, akā ma ke ʻano kūpono, ua māhele ʻia lākou i ʻekolu mau hoʻololi, no laila e loaʻa ʻekolu LAN (virtual LAN) a ʻekolu mau kikowaena hoʻolaha.

    Ka Manaʻo o VLAN (Virtual LAN)
    Hoʻololi ka māhele ʻana i nā LAN virtual
    Hōʻike ka māhele VLAN o ka hoʻololi i ka VLAN 1, ka helu VLAN, e hana maʻamau i ka hui hoʻokele, no laila ua helu ʻia nā VLAN maʻamau mai ka 2 a hiki i ka 3. ʻO ka mea maʻamau, no VALN1 nā VLAN a pau.
    ʻO ka mea i luna nei ka wehewehe ʻana o ka manaʻo o VLAN, a i ʻole LAN virtual, i lawe ʻia e Shenzhen Haidiwei Optoelectronics Technology Co., Ltd. ʻO ka Shenzhen HDV Phoelectron Technology Co., Ltd. he mea hana loea i nā huahana lako kamaʻilio optical.



    pūnaewele聊天