• sales@hdv-tech.com
  • Ọrụ ntanetị 24H:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Mkpọtụ na Channel

    Oge nzipu: Ọgọst-26-2022

    Fiber optical bụ ọwa wired maka ibunye akara ngosi anya.
    Anyị na-akpọ akara ọkụ eletrik na-achọghị na ọwa "mkpọtụ ụda na usoro nkwurịta okwu na-adabere na mgbama.Mgbe enweghị mgbama mgbasa ozi, enwekwara mkpọtụ na sistemụ nkwukọrịta."Mkpọtụ ahụna-adị mgbe niile na usoro nkwukọrịta.Enwere ike were mkpọtụ dị ka ụdị nnyonye anya na ọwa, nke a makwaara dị ka ntinye mgbakwunye n'ihi na etinyere ya na mgbama.Mkpọtụ na-emerụ ahụ maka mgbasa ozi.Ọ nwere ike mebie mgbama analọg, mebie mgbama dijitalụ, ma belata ọnụego nke ozi nwere ike izipu.

    Dị kaisi mmalite nkewa, enwere ike kewaa mkpọtụ n'imeụdị abụọ: mkpọtụ mmadụ mere na ụda eke.A na-eme mkpọtụ artificial site na ihe omume mmadụ, dị ka ọkụ ọkụ eletrik na-eme site na mgbatị ọkụ eletrik na ọkụ eletrik na-agafe agafe, ọkụ eletrik na-emepụta site na usoro mgbanye ụgbọ ala, nnyonye anya nke oriọna fluorescent na-emepụta, na radieshon electromagnetic nke ụlọ ọrụ redio ndị ọzọ na ngwa ụlọ na-emepụta.Ụda ụda eke bụ ihe dị iche iche nke ikuku ọkụ eletrik dị n'okike, dị ka àmụmà, mkpọtụ ikuku, na mkpọtụ mbara igwe sitere na anyanwụ na ụyọkọ kpakpando Na mgbakwunye, enwere mkpọtụ ebumpụta ụwa dị oke mkpa, ya bụ, mkpọtụ ọkụ Thermal mkpọtụ na-abịa site na ngagharị thermal. nke electrons niile resistive components.Dịka ọmụmaatụ, wires, resistors, na ngwaọrụ semiconductor niile na-emepụta mkpọtụ ọkụ.

    Ya mere, mkpọtụ okpomọkụ na-adị ebe niile ma bụrụ nke a na-apụghị izere ezere na ọ dị na ngwa eletrọnịkị niile ma ọ bụrụ na akụrụngwa nọ na ya.okpomọkụ okpomọkụnke OK Na resistive components, free electrons na-mgbe niile na-akpụ akpụ n'ihi na thermal ike na enweghị usoro na-akpali na a gbajiri ahịrị ụzọ n'ihi collisions na ndị ọzọ irighiri na ngagharị, ie, Brownian ngagharị Na enweghị mpụga ike, nkezi uru nke ugbu a eme. Site na ngagharị Brownian nke elektrọn ndị a hà nhata efu, mana a ga-emepụta akụrụngwa AC.Akụkụ AC a ka a na-akpọ mkpọtụ ọkụ.Igwe ọkụ na-ekpo ọkụ nwere ọtụtụ ugboro, site na ihe dịka 0 Hz ruo 102 Hz, a na-agbasakwa ha niile.

    Nke a bụ isiokwu "mkpọtụ na ọwa" nke Shenzhen HDV phoelectron Technology Co., Ltd wetara gị. olileanya na isiokwu a nwere ike inyere gị aka ịbawanye ihe ọmụma gị.E wezụga nke a isiokwu ma ọ bụrụ na ị na-achọ ezigbo ngwa anya eriri nkwurịta okwu akụrụngwa emeputa ụlọ ọrụ ị nwere ike ịtụlegbasara anyị.

    Ụlọ ọrụ Shenzhen HDV phoelectron Technology Co., Ltd., Ltd bụ tumadi onye na-emepụta ngwaahịa nkwukọrịta.Ka ọ dị ugbu a, akụrụngwa a na-emepụta na-ekpuchiUsoro ONU, ngwa anya modul usoro, Usoro OLT, nausoro transceiver.Anyị nwere ike ịnye ọrụ ahaziri maka ọnọdụ dị iche iche.A na-anabata gịndụmọdụ.

     

     



    web聊天