• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Hva forårsaker tap i fiberoptikkoverføring?

    Innleggstid: 12-jul-2022

    I denne artikkelen skal jeg snakke om hva som forårsaker tap i fiberoptikkoverføring.La oss lære…

    Grunnen til at optisk fiber erstatter mellom- og langdistanseoverføring av nettverkskabler er fordi optisk fiberoverføring har lavt tap, og tapet er hovedsakelig delt inn i følgende:

    Tapet er tapet av lysenergi forårsaket av absorpsjon, spredning og lekkasje av mediet (luft) når lyset overføres i den optiske fiberen (den optiske fiberen kan ikke fullstendig isolere lyset, noe som vil føre til lyslekkasje).Tapet av denne delen av energien øker med overføringsavstanden.Økningen forsvinner med en viss hastighet.

    For eksempel: 1310nm optisk modul beregner linkoverføringstapet ved 0,35dBm/km,

    Den optiske modulen på 1550 nm beregner overføringstapet ved 0,20 dBm/km.Og dette tapet vil også bli påvirket av forskjellige hastigheter, og overføringstapet til koblingen er proporsjonalt med hastigheten.

    Spredning er hovedsakelig forårsaket av det faktum at elektromagnetiske bølger med forskjellige bølgelengder beveger seg i samme medium med forskjellige hastigheter, noe som resulterer i at forskjellige bølgelengdekomponenter i det optiske signalet kommer til mottakeren til forskjellige tider på grunn av akkumulering av overføringsavstander, noe som resulterer i puls utvidelse og manglende evne til å skille signalet.verdi.Beregningen av spredningsverdien er svært komplisert og er vanligvis kun for referanse.

    Innsettingstap, så lenge grensesnittet ender i den optiske fiberen er støt, ikke fullstendig forseglet, noe som resulterer i lett lekkasje og andre fenomener, som resulterer i dette innsettingstapet.Vanligvis er innsettingstapet mellom 0,15-0,35dbm.

    Ovenstående er en forklaring på tapskunnskapen om optisk fiberoverføring brakt av Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. Modulproduktene produsert av selskapet dekker optiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, ogSFP optiske fibre, osv. Modulproduktene ovenfor kan gi støtte for forskjellige nettverksscenarier.Et profesjonelt og sterkt FoU-team kan hjelpe kunder med tekniske problemer, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan hjelpe kundene med å få tjenester av høy kvalitet under pre-konsultasjon og etterarbeid.Velkommen til kontakt oss for enhver form for henvendelse.

    Tap av optisk fiberoverføring, hvorfor det er tap i optisk fiberoverføring.overføringsbeskrivelse for optisk fiber



    web聊天