• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    O le a le mea e mafua ai le gau i le fiber optics transmission?

    Taimi meli: Iul-12-2022

    I lenei tusiga o le a ou talanoa e uiga i mea e mafua ai le gau i le fiber optics transmission.Tatou aoao…

    O le mafuaʻaga ua suia ai le fiber opitika le fesoʻotaʻiga ma le mamao mamao o laina fesoʻotaʻiga ona o le faʻaogaina o le fiber fiber e maualalo le gau, ma o lona gau e masani ona vaevaeina i mea nei:

    O le leiloa o le leiloa o le malosi o le malamalama e mafua mai i le absorption, faʻasalalau ma le leakage o le ala (ea) pe a tuʻuina atu le malamalama i totonu o le fiber opitika (e le mafai e le fiber opitika ona vavaeeseina atoa le malamalama, lea o le a taʻitaʻia ai le leakage malamalama).O le leiloa o lenei vaega o le malosi e faʻateleina i le mamao faʻasalalau.O le faʻaopoopoga e faʻaitiitia i se fua faʻatatau.

    Mo se faʻataʻitaʻiga: 1310nm optical module e faʻatatau le gau o fesoʻotaʻiga i le 0.35dBm/km,

    O le 1550nm optical module e fa'atatau le gau o feso'ota'iga i le 0.20dBm/km.Ma o lenei gau o le a aʻafia foi i fua faatatau eseese, ma o le gau o le fesoʻotaʻiga e faʻatusatusa i le fua faatatau.

    O le taape e mafua ona o le mea moni e faapea o galu electromagnetic o galu eseese e feoai i le ala lava e tasi i saoasaoa eseese, e mafua ai vaega eseese o le galu o le faailoilo opitika e taunuu i le iuga i taimi eseese ona o le faaputuputuina o le mamao o le felauaiga, e mafua ai le pulupulu. faʻalauteleina ma le le mafai ona iloa le faʻailoga.taua.O le fa'atusatusaga o le tau fa'asalalau e matua lavelave ma e masani lava mo na'o fa'amatalaga.

    Fa'aofi gau, pe a uma ona fa'ai'u le fa'alava i totonu o le fibre opitika e fa'amau, e le'i fa'amaufa'ailogaina atoa, e i'u ai i le fa'amama mama ma isi fa'alavelave, e i'u ai i lenei fa'aofiina gau.E masani lava, o le fa'aofiina gau i le va o le 0.15-0.35dbm.

    O loʻo i luga o se faʻamatalaga o le leiloa o le malamalama o le fiber fiber transmission na aumaia e Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. fa'apipi'i alava mata, Ethernet modules, opitika fiber transceiver modules, fa'aoga fa'aoga alava mata, SSFP mea fa'apipi'i mata, maSFP alava mata, ma isi mea. O oloa o lo'o i luga e mafai ona maua ai le lagolago mo fa'asologa o feso'otaiga eseese.E mafai e se 'au R&D fa'apolofesa ma malosi ona fesoasoani i tagata fa'atau i mataupu fa'apitoa, ma e mafai e se 'au pisinisi mafaufau ma fa'apolofesa ona fesoasoani i tagata fa'atau e maua ni 'au'aunaga sili ona lelei i le taimi a'o le'i fa'atalanoaina ma galuega pe a mae'a le gaosiga.Fa'afeiloa'i oe i faafesootai matou mo so'o se ituaiga su'esu'ega.

    Leiloa o le Optical Fiber Transmission, aisea ua leiloa ai i opitika felauaiga felauaiga.fa'amatalaga felauaiga alava mata



    web聊天