• sales@hdv-tech.com
  • 24-timers netttjeneste:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Optisk modulutgang Optisk strøm

    Innleggstid: 15. juli-2022

    Den optiske utgangseffekten (Output Power) refererer til den gjennomsnittlige optiske utgangseffekten til lyskilden ved overføringsenden av den optiske modulen, også kalt den optiske utgangseffekten, som kan forstås som lysintensiteten.

    Formel: P(dBm)=10Log(P/1mW)

    Enheten er W eller mW eller dBm.(Der W eller mW er en lineær enhet og dBm er en logaritmisk enhet.) I kommunikasjon bruker vi vanligvis dBm for å uttrykke optisk kraft.

    Jo større den optiske effektverdien er, desto større er energiintensiteten til den optiske kraftutslippet.Men det betyr ikke at jo høyere optisk kraft, jo bedre.Hver optisk enhet har en fast overbelastning optisk effekt, og overdreven optisk kraft vil øke bitfeil.Generelt er den optiske kraften til SFP-modulen mellom -2 og -13dbm, og verdiområdet vil også endres med overføringskilometerne.

    Det er overbelastning optisk kraft, og det er også følsomhet (minimum optisk kraftkommunikasjonsverdi).Når den overførte optiske effekten er for liten, vil den mottatte optiske effekten ved mottaksenden av modulen være mindre enn mottaksfølsomheten til modulen, og modulen kan ikke motta signallys normalt.

    Når den overførte optiske kraften er for stor, selv om demperen kan legges til i mottakerenden for å oppnå det optiske mottakseffektområdet til modulens mottakerende, vil den nødvendige forspenningsstrømmen også være for stor, noe som vil påvirke signaloverføringskvaliteten og levetiden til modulen.

    Ovennevnte er introduksjonen av lasertyper av SFP-moduler brakt av Shenzhen Shenzhen HDV fotoelektriske Technology Co., Ltd. e-modulprodukter produsert av selskapet dekkeroptiske fibermoduler, Ethernet-moduler, optiske fiber transceiver moduler, optiske fibertilgangsmoduler, SSFP optiske moduler, ogSFP optiske fibre, etc.

    Alle disse ovennevnte modulproduktene kan gi støtte for forskjellige nettverksscenarier.Et profesjonelt og sterkt FoU-team kan hjelpe kunder med tekniske problemer, og et gjennomtenkt og profesjonelt forretningsteam kan hjelpe kundene med å få tjenester av høy kvalitet under forhåndskonsultasjon.

    og postproduksjonsarbeid.Velkommen til kontakt oss for enhver form for henvendelse.

    PON optisk modul og tradisjonell optisk modul, hva er pon optisk modul og tradisjonell optisk modul

     



    web聊天