• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Optical Module Output Optical Power

    Taimi meli: Iul-15-2022

    O le malosiaga opitika (Output Power) e faasino i le averesi o le malosi o le mata o le puna malamalama i le pito e lafoina o le module opitika, e taʻua foi o le malosiaga opitika, lea e mafai ona malamalama i le malosi o le malamalama.

    Fuafua: P(dBm)=10Log(P/1mW)

    Ole iunite ole W po'o mW po'o le dBm.(O le W po'o le mW o se laina laina ma le dBm o se iunite logarithmic.) I feso'ota'iga, e masani ona tatou fa'aogaina le dBm e fa'aalia ai le mana fa'apitoa.

    O le tele o le tau o le mana opitika, o le sili atu foi lea o le malosi malosi o le faʻaaogaina o le eletise.Ae e le faapea o le maualuga o le mana opitika, o le sili atu lea.O masini mata'itusi ta'itasi o lo'o i ai le mana fa'apipi'i fa'apipi'iina, ma o le tele o le mana fa'apitoa o le a fa'ateleina ai mea sese.E masani lava, o le mana faʻapitoa o le SFP module o loʻo i le va o le -2 ma le -13dbm, ma o le tau aofaʻi o le a suia foi ma le faʻasalalauga kilomita.

    O loʻo i ai le mamafa tele o le mana faʻapitoa, ma o loʻo i ai foʻi le maʻaleʻale (tau maualalo o fesoʻotaʻiga eletise eletise).Pe a laʻititi tele le mana faʻapipiʻiina, o le mana faʻapipiʻi maua i le pito e maua ai o le module o le a laʻititi nai lo le mauaina o le faʻaogaina o le module, ma e le mafai e le module ona maua le moli faailoilo masani.

    Pe a tele tele le mana opitika transmitted, e ui lava e mafai ona faaopoopo le attenuator i le iʻuga e maua ai le mauaina o le mana opitika vaega o le module mauaina pito, o le a manaomia ai le faaituau o le taimi nei o le a tele tele, lea o le a aafia ai le lelei o le tuuina atu faailoilo ma le ola tautua o le module.

    O loʻo i luga o le faʻaofiina o ituaiga leisa o SFP modules na aumai e Shenzhen Shenzhen HDV photoelectric Technology Co., Ltd. e oloa faʻapipiʻi na gaosia e le kamupani faʻapipiʻi.ofa'apipi'i alava, Ethernet modules, opitika fiber transceiver modules, fa'aoga fa'aoga alava mata, SSFP mea fa'apipi'i mata, maSFP alava mata, ma isi.

    O nei oloa uma o lo'o i luga e mafai ona tu'uina atu le lagolago mo fa'asologa o feso'otaiga eseese.E mafai e se 'au R&D fa'apolofesa ma malosi ona fesoasoani i tagata fa'atau i fa'afitauli fa'apitoa, ma e mafai e se 'au pisinisi mafaufau ma fa'apolofesa ona fesoasoani i tagata fa'atau e maua ni 'au'aunaga sili ona lelei a'o le'i fa'atalanoaina a.

    ma galuega pe a uma ona gaosia.Fa'afeiloa'i oe i faafesootai matou mo so'o se ituaiga su'esu'ega.

    PON Optical Module ma Fa'aleaganu'u Optical Module, o le a le pon opitika module ma masani fa'apipi'i module

     



    web聊天