• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fa'avae fa'avae ole faiga feso'ota'iga alava mata

    Taimi meli: Ian-13-2020

    E tusa ai ma manaʻoga eseese o tagata faʻaoga, ituaiga eseese o auaunaga, ma le atinaʻeina o tekinolosi i laʻasaga eseese, o le ituaiga o fesoʻotaʻiga fiber optical e mafai ona eseese.

    I le taimi nei, o lo'o fa'aaogaina se numera tele o faiga fa'akomepiuta mo faiga feso'ota'iga fa'akomepiuta opitika o le fa'aogaina o le malosi / su'esu'ega sa'o (IM/DD).O le faʻataʻitaʻiga poloka poloka o lenei faiga o loʻo faʻaalia i le Ata 1. E pei ona mafai ona vaʻaia mai le ata, o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga faʻainitaneti fiber opitika e tele lava ina aofia ai se transmitter opitika, o se fiber opitika, ma se mea e maua ai.

    0001

    Ata 1 Ata fa'ata'ita'i o faiga feso'ota'iga fa'akomepiuta fiber opitika

    I totonu o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fiber opitika, o le faʻagasologa o le faʻaogaina o faʻailoga: o le faʻailoga e tuʻuina atu i le mea faʻapipiʻi opitika ua liua i se fausaga faʻailoga talafeagai mo le tuʻuina atu i totonu o le fiber optical pe a uma le suiga o le mamanu, ma le malosi o le malamalama. puna o loʻo faʻaulu saʻo e le taʻavale taʻavale Modulation, ina ia mafai ona suia le eletise eletise e ala i le puna malamalama ma le faʻailoga o loʻo i ai nei, o lona uiga, o le malamalama e faʻamaeʻaina ai le eletise / faʻaliliuina opitika ma auina atu le faailo o le mana opitika tutusa i le fiber opitika. mo felauaiga;i luga o laina o le faiga fesoʻotaʻiga, i le taimi nei, tasi-mode opitika fiber E mafua ona o ona uiga sili atu ona felauaiga;pe a uma ona oʻo atu le faailo i le faʻaiʻuga, o le faʻailoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi e muamua ona iloa saʻo e se photodetector e faʻamaeʻa ai le suiga opitika / eletise, ona faʻateleina lea, faʻatusatusa, ma faʻamasinoina.O se faasologa o gaioiga e toe faʻafoʻi ai i le uluai faʻailoga eletise, ma faʻamaeʻa ai le faagasologa atoa o felauaiga.

    Ina ia faʻamautinoa le lelei o fesoʻotaʻiga, e tatau ona tuʻuina atu se masini faʻapipiʻi i se mamao talafeagai i le va o transceivers.E lua ituaiga autu o mea faʻapipiʻi i totonu o fesoʻotaʻiga fiber opitika, o le tasi o le toe fai i foliga o le liua opitika-eletise-optical, ma le isi o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi saʻo le faailoilo.

    I faiga fa'afeso'ota'i fibre opitika, o mea autu e fuafua ai le mamao fa'asalalau o le leiloa o le alava fa'asalalau ma le fa'asalalauga fa'asalalau.

    E masani lava, o le faʻaitiitia o le fiber i le iunite umi o le faʻasalalauga i le fiber e faʻaaogaina e fai ma sui o le gau o le fiva, ma o lona iunite o le dB / km.I le taimi nei, o le filo faʻapipiʻi faʻaoga silica faʻaaogaina e iai le gau o le 2 dB / km i le 0.8 i le 0.9 μm band;se gau o le 5 dB / km i le 1.31 μm;ma i le 1.55 μm, o le gau e mafai ona faʻaititia i le 0.2 dB / km, lea e latalata i le faʻatapulaʻaina o le gau o le fiber SiO2.I le masani ai, o le 0.85 μm e taʻua o le galu-puʻupuʻu o fesoʻotaʻiga fiber optic;O le 1.31 μm ma le 1.55 μm e taʻua o le galu umi o fesoʻotaʻiga fiber opitika.E tolu fa'ata'ita'iga fa'amalama maualalo fa'aletonu i feso'ota'iga alava mata.

    I feso'ota'iga fiber optical numera, o fa'amatalaga e tu'uina atu e ala i le i ai po'o le leai o ni fa'ailo fa'apitoa i taimi ta'itasi.O le mea lea, o le mamao e faʻasalalau e faʻatapulaʻaina foi e le faʻasalalauga faʻasalalau fiber.E masani lava, MHz.km o lo'o fa'aaogaina e fai ma iunite o le fa'asalalauga fa'asalalau i le umi o le fiber.Afai o le bandwidth o se filo faapitoa e tuʻuina atu e pei o le 100MHz.km, o lona uiga e naʻo le 100MHz faʻailoga bandwidth e faʻatagaina e tuʻuina atu i kilomita taʻitasi o fiber.O le umi o le mamao ma le laʻititi o le faʻasalalauga faʻasalalau, o le laʻititi lea o fesoʻotaʻiga.



    web聊天