• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    O a fa'avae ma mea lelei o feso'ota'iga alava mata?Fa'amatalaga o feso'ota'iga opitika masini passive

    Taimi meli: Aukuso-09-2019

    001

    Fa'avae feso'ota'iga mata'utia

    O le mataupu faavae o fesoʻotaʻiga e faʻapea. I le faʻaiʻuga o le auina atu, o faʻamatalaga tuʻuina atu (e pei o le leo) e tatau ona muamua liua i faʻailoga eletise, ona faʻaogaina lea o faailo eletise i le laisa leisa e faʻauluina e le laser (puna malamalama), ina ia o le malosi o le malamalama e fesuisuiaʻi ma le amplitude (televave) o faailo eletise ma e ala i le mataupu faavae o le ata atoa o le malamalama, o le faʻailoga opitika e tuʻuina atu i le fiber opitika. fa'aitiitia ma fa'asese pe a uma ona tu'uina atu i se mamao.O le faʻailoga faʻapipiʻi e faʻateleina i le faʻapipiʻi opitika e toe faʻaleleia ai le faʻafefeteina o le galu.

    002

    Fa'amanuiaga ole fa'aliliuina ole alava mata:

    ● Tele fesoʻotaʻiga gafatia, mamao fesoʻotaʻiga mamao, maualuga le lagona, ma leai se faʻalavelave mai le pisa

    ● Laʻititi laʻititi, mama mama, ola umi, lelei lelei ma tau maualalo

    ● Insulation, faʻamalosi maualuga, maualuga le vevela, pala, malosi fetuutuunai

    ● Fa'alilolilo maualuga

    ●Aoa'oa mata'ina ma maualalo le gafatia: O mea mata'utia sili ona mata'utia mo le faia o le alava quartz o le silica, o le oneone, ma le oneone o le abun.

    Feso'ota'iga fibre Optical e aofia ai se faasologa o masini feso'ota'iga opitika.dant i le natura, o lea e maualalo ai lona tau. O masini fa'apitoa o lo'o fa'avasegaina i masini gaogao ma masini passive.O se masini fa'agaoioiga opitika o se masini autu i se faiga feso'ota'iga opitika mo le fa'aliliuina o se fa'ailoga eletise i totonu o se fa'ailoga opitika po'o le fa'aliliuina o se fa'ailoga opitika i se fa'ailo eletise, ma o le fatu lea o se fa'aogaina o masini fa'apipi'i. O mea fa'apipi'i fa'apitoa o masini ia e mana'omia ai se aofa'iga o le malosi i faiga fa'afeso'ota'i opitika ae leai se photoelectric po'o eletise- liua mata.O mea autu ia o faiga fa'asalalau fa'apitoa, e aofia ai feso'ota'iga fibre optic, fa'atelega vaeluaga o le galu, vaelua va'aiga mata, ma su'e mata., ta'amilosaga mata'utia ma fa'a'ese'ese mata.

    ● Fiber optic patch cord (lea e taʻua o le fiber optic connectors) e faasino i palaka soʻo i pito uma e lua o le uaea mo le fesoʻotaʻiga faʻamalosi auala.

    ● Wavelength division multiplexer (WDM) e tu'ufa'atasia se fa'asologa o fa'ailoga opitika ma galu eseese ma tu'uina atu i luga o le fiber optik e tasi.O se auala fa'afeso'ota'i e va'ava'a'ese'ese ai fa'ailoga opitika o galu eseese i nisi o auala i le pito e maua ai.

    ● Optical splitter (lea e taʻua o le splitter) o se masini faʻapipiʻi fiber-optic ma le tele o mea e faʻaogaina ma le tele o mea e fai. ituaiga PLC).

    ● Optical switch o se masini fa'afeso'ota'i mata, o se masini fa'apipi'i fa'atasi ma se tasi pe sili atu fo'i uafu fa'asalalau.O lana galuega o le fesuia'i fa'aletino pe fa'agaoioia fa'ailo fa'apitoa i laina fa'asalalau fa'apitoa po'o ala fa'apipi'i fa'atasi.

    ●O le circulator opitika o se masini opitika tele-taulaga ma uiga le-reciprocal.

    ● A faʻapipiʻi le faʻailoga opitika mai soʻo se uafu, o loʻo faʻaalia mai le isi taulaga ma se gau laʻititi i le faasologa numera.Afai o le faailo o loʻo faʻaogaina mai le taulaga 1, e mafai ona naʻo le gaosiga mai le taulaga 2. E faʻapea foʻi, afai o le faʻailoga o loʻo faʻaogaina mai le taulaga 2, e mafai ona naʻo le gaosiga mai le taulaga 3.

    ● O se mea fa'apitoa fa'apitoa o se masini fa'apipi'i e fa'ataga na'o le malamalama e tasi e ui atu ma taofia ai mai le ui atu i le isi itu.O lona fa'avae galue e fa'avae i luga o le le fa'atusaina o Faraday rotation.



    web聊天