• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    CommScope: O le lumanaʻi o le 5G e manaʻomia nisi fesoʻotaʻiga fiber

    Taimi meli: Aukuso-10-2019

    I le taimi nei, o le tauvaga e uiga i le 5G ua vave ona vevela i le lalolagi atoa, ma o atunuu o loʻo i ai tekinolosi taʻutaʻua o loʻo tauva e faʻapipiʻi a latou lava fesoʻotaʻiga 5G. O Korea i Saute na taʻimua i le faʻalauiloaina o le 5G faʻapisinisi muamua i le lalolagi ia Aperila i lenei tausaga. Lua aso mulimuli ane, na mulimulitaʻia e le US telecom operator Verizon se fesoʻotaʻiga 5G.O le faʻalauiloaina manuia o fesoʻotaʻiga faʻapisinisi a Korea i Saute 5G ua faʻamaonia ai taunuuga o suʻesuʻega a A10 Networks - Asia Pacific o se tasi o taʻitaʻi o le lalolagi i le fuafuaina ma le faʻatinoina o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga 5G. tulaga ta'imua ile 5G deployment.

    O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 2025, o le a avea le itulagi o Asia Pacific ma maketi 5G sili ona tele i le lalolagi. E tusa ai ma le Global System for Mobile Communications (GSMA) lipoti, o loʻo fuafua le au faʻatautaia telefoni feaveaʻi Asia e teu faʻafaigaluega le lata i le $ 200 piliona i nai tausaga o lumanaʻi e faʻaleleia ai fesoʻotaʻiga 4G. ma faʻalauiloa fesoʻotaʻiga fou 5G. Ole fesoʻotaʻiga 5G ultra-high-speed, le fesoʻotaʻiga i luga ole Initaneti lona lima, e faʻamoemoe e ausia i le 1000 taimi le faʻateleina o le bandwidth, faʻatasi ai ma le faʻaoga tasi le saoasaoa o le 10 Gbps ma le ultra-low latency o le itiiti ifo. nai lo le 5 milliseconds. O le Initaneti o Mea (IoT), le fesoʻotaʻiga faʻaogaina masini komepiuta, o se tasi lea o vaega e faʻamoemoeina e faʻavavevave i tekinolosi 5G.O le Initaneti o Mea ua faʻateleina ma sili atu ona taʻutaʻua i le toetoe lava o faʻatauga ma faʻatau faʻaoga mataupu i aso nei.Mai smartphones i GPS, soʻo se masini fesoʻotaʻi e tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi e manaʻomia le faʻaogaina o le Initaneti o Mea, ma o le 5G tekinolosi o le a maua ai le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo nei masini fesoʻotaʻi.

    5G ma IoT e manaʻomia ai le fiber infrastructure

    5G ma IoT tekinolosi o le a sosolo i tulimanu uma o tatou olaga.O le fa'aleleia o atina'e feso'ota'iga o lo'o iai nei e fa'afetauia ai le lumana'i o feso'ota'iga maualuga ose fa'amuamua mo pisinisi ma fa'alapotopotoga, ma o lo'o fa'atinoina e le aufaipisinisi o lo'o i ai se sao taua i le fa'alauteleina o le isi augatupulaga o feso'ota'iga.

    Ole vaega ole 5G e manaʻomia ai le tele o fesoʻotaʻiga fiber e faʻamautinoa ai le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga. I le faʻaopoopoga i iloiloga gafatia, maualuga maualuga o le 5G faʻatinoga manaʻoga e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga eseese, avanoa, ma faʻasalalauga e manaʻomia ona ausia, ma o nei sini e manaʻomia ona ausia e faʻateleina le numera o fesoʻotaʻiga fiber fesoʻotaʻi.Suʻesuʻega maMarkets' suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai faʻatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi fesoʻotaʻiga ma le tele o le faʻaogaina o fiber optics i IT ma fesoʻotaʻiga, Saina ma Initia o le a taʻitaʻia le tuputupu aʻe o tupe maua i le fanua o fesoʻotaʻiga fiber-optic.

    Ina ia faʻaitiitia le faʻaogaina o le eletise ma faʻaoga lelei le faʻaogaina o avanoa, o loʻo faʻaogaina nei e le tele o tagata faʻatautaia le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (C-RAN), lea e iai foʻi fesoʻotaʻiga fiber-optic o loʻo i ai se sao taua e avea o se iunite faʻavae autu autu (BBU).O se feso'ota'iga i luma o lo'o tu'uina atu i le va o le leitio mamao (RRH) o lo'o i totonu o le tele o nofoaga autu o lo'o i ni nai maila le mamao. O le C-RAN e maua ai se auala lelei e fa'ateleina ai le gafatia o feso'otaiga, fa'atuatuaina ma fetuutuuna'i a'o fa'aitiitia tau fa'agaioiga.I le taimi lava e tasi, o le C-RAN o se laasaga taua foi i luga o le auala i le Cloud RAN.I le ao RAN, o le faagasologa o le BBU ua "virtualized", ma maua ai le sili atu le fetuutuunai ma le faʻalauteleina e fetaui ma manaʻoga o fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi.

    O le isi itu taua tele e mafua ai le manaʻomia mo fiber optics o le 5G Fixed Wireless Access (FWA), o se mea sili lea e tuʻuina atu ai fesoʻotaʻiga lautele i tagata faʻatau i aso nei.O le FWA o se tasi lea o talosaga muamua 5G ua fa'apipi'iina e fesoasoani ai i le au ta'avale uaealesi e tauva mo se vaega maualuga atu o le maketi o auaunaga tau feso'ota'iga i fale.O le saoasaoa o le 5G e faʻamautinoa ai e mafai e le FWA ona faʻafeiloaʻi le faʻasalalauga i luga ole Initaneti ile fale e aofia ai le auaunaga vitio OTT. E ui lava o le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga telefoni 5G e sili atu le vave ma sili atu ona faigofie nai lo le fiber-to-the-home (FTTH), o le saoasaoa o le faʻalauteleina o le bandwidth tu'u atili fa'amalosi i luga ole feso'ota'iga, o lona uiga e mana'omia le tele o fiber e fa'atino ai.O lenei luitau.O le mea moni, o le faʻafaigaluegaina o fesoʻotaʻiga FTTH e faʻatautaia fesoʻotaʻiga i le 10 tausaga ua tuanaʻi ua folasia ma le le iloa le faavae mo le faʻaogaina o le 5G.

    O leManumalo 5G

    O lo'o matou i ai i le fetaulaiga ala tele o le atina'eina o feso'otaiga uaealesi.O le tuʻuina atu o le 3.5 GHz ma le 5 GHz bands ua tuʻu ai le au faʻatautaia i luga o le laina vave i le 5G fesoʻotaʻiga.E manaʻomia e le aufaipisinisi fesoʻotaʻiga le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga saʻo e faʻafeiloaʻi ai le fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi. Matou te sauni e faʻafeiloaʻi se lalolagi o le tele-fesoʻotaʻiga, ma o le a faʻaleleia le poto masani o tagata e ala i le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi nofoaga autu e maua ai laina avanoa. , o le lelei ma le faʻamaoni o fesoʻotaʻiga uaealesi o le a faʻalagolago ile fesoʻotaʻiga uaea (fiber-optic) o loʻo tauaveina le fesoʻotaʻiga i le va o le 5G cellular base stations. mea e mana'omia mo le fa'agaioiga.

    E ui lava o nai atunuu atonu na taʻimua i le tauvaga 5G, ae o loʻo vave lava ona faʻasalalau le manumalo. faavae tau tamaoaiga” mo le faamatuu atu o le gafatia e le faatapulaaina o le 5G .



    web聊天