• Giga@hdv-tech.com
  • Layanan Online 24 jam:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Babagan awake dhewe

    Shenzhen HDV Photoelectric Technology Co., Ltd. didegaké ing 2012 lan dumunung ing Fuyong Electronics Industry Base, Baoan, Shenzhen, Guangdong.Iku perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan peralatan komunikasi serat optik.Ing saiki, wis R & D lan basis produksi 6.000 meter persegi lan wis luwih saka 200 karyawan.

    Produk utama kalebu GPON, EPON, peralatan OLT, peralatan ONU / ONT, modul SFP, switch Ethernet, switch serat, transceiver serat lan seri FTTX liyane.Utamane kerja sama karo operator telekomunikasi domestik lan manca lan pemilik merek, lan produke didol menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad.

    Perusahaan kasebut kanthi sukses entuk sertifikasi sistem mutu ISO9001, sertifikat perusahaan teknologi tinggi Nasional, lan sertifikat CE, FCC, RoHS, BIS, Anatel, lan produk liyane.Adhedhasar taun pengalaman marketing lan tim manajemen eksekutif sing diwasa, HDV wis berkembang dadi panyedhiya solusi siji-mandeg sing paling populer ing donya lan pabrikan ODM & OEM kanggo jaringan akses optik.

    Kita janji bakal mbantu para pelanggan ngrancang solusi desain produk kanthi biaya-efektif, ngatur produk pribadi miturut kabutuhan pelanggan, lan nyedhiyakake layanan ODM lan OEM sing dijamin kualitas.Wong HDV wis netepi semangat persatuan, kerja keras, inovasi, efisiensi, lan integritas, ngandelake kemampuan teknis R&D sing kuwat lan sistem pangiriman sing sampurna kanggo nyedhiyakake produk peralatan komunikasi serat optik lan solusi teknis kanggo para pelanggan.Ayo kerja bareng kanggo masa depan sing menang-menang!

    bioti

    Pameran Eropa ECOC Oktober 2023

    Pameran Hong Kong Oktober 2023

    Pameran Optik Shenzhen September 2023

    Pameran Brasil Agustus 2023

    Pameran Hong Kong April 2023

    Pameran Irlandia kaping 45 2019

    Pameran Rusia kaping 31 2019

    Pameran Shenzhen kaping 21 2019

    Konvergensi 27 India 2019

    Pameran Brasil kaping 9 2019

    Pameran India 2018

    bioti2

    google01 (6)

    google01 (6)

    google01 (6)

    google01 (6)

    google01 (3)

    下载

    证书
    1
    软件证书

    WISATA PABRIK


    web聊天