Prakawis kita - Shenzhen HDV Phoelectron Teknologi LTD

Babagan awake dhewe

Shenzhen HDV Photoelectron Teknologi Ltd. diadegaké ing 2012, iku sawijining perusahaan profesional melu ing riset, pembangunan, produksi, sale lan layanan saka 1 * 9 modul transceiver, modul SFP, ngowahi media, ONU, OLT. We dumunung ing Shenzhen karo akses transportasi trep. Darmabakti kanggo Ngontrol kuat kualitas lan layanan customer pemikir, anggota Staff kita experienced tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat lan mesthekake customer kepuasan lengkap. Ing taun anyar, kita perusahaan wis nepangaken peralatan majeng kalebet Laser mesin kopling otomatis, instrument diagram Mripat, oscilloscope. Kajaba iku, kita wis dijupuk roh S, SGS, sertifikat TUV. Sade uga ing kabeh kutha lan provinsi watara China, utamané minangka 1 * 9 modul transceiver menehi kanggo account misuwur T P- Link. produk kita uga dièkspor klien ing negara kuwi lan wilayah minangka India, Swedia, Ukraina, Rusia, Brazil, Prancis lan ing, minangka Asia Kidul, Amérika Kidul, Afrika lan Eropah Wétan. Kita uga welcome OEM lan Potongan pesenan. Apa milih produk saiki saka Katalog kita utawa seeking pitulungan engineering kanggo aplikasi, sampeyan bisa diajak pusat layanan customer kita bab syarat Sourcing Panjenengan. Mugi kita bisa kurban produk lan layanan paling apik kanggo sampeyan!

biaoti

Pameran Irlandia kaping 45 2019

31 Rusia Exhibition 2019

Pameran Shenzhen 21st 2019

27th manunggal India 2019

Pameran Brasil 9st 2019

Pameran India 2018

biaoti2

google01 (6)

google01 (6)

google01 (6)

google01 (6)

google01 (3)

google01 (3)

证书 1
软件 证书