• sales@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    O le faʻamoemoe o 5G opitika modules

    Taimi meli: Iuni-21-2019

    I le aso 6 o Iuni, na tuʻuina atu ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi laisene faʻapisinisi 5G i China Telecom, China Mobile, China Unicom ma Saina Radio ma Televise, faʻasalalau aloaia le taunuu mai o le 5G vaitaimi.

    I le avea ai ma poloka faufale autu o le 5G network layer physical layer, o vaega autu i totonu o le nofoaga autu ma masini feaveaʻi, o le faʻaogaina o masini faʻapipiʻi ua faʻalauiloaina foi se taamilosaga fou o avanoa tau atinaʻe.Ua valoia e Saina Merchants Securities o le 5G pisinisi o le a matua faateleina ai le manaʻoga mo masini mata.I le lumanaʻi, 5G faʻasalalauga a le atunuʻu o le a manaʻomia le fausiaina o le lata i le 10 miliona nofoaga autu.O le manaʻoga mo le fiaselau miliona o masini faʻapipiʻi televave o le a sili atu i le 30 piliona yuan i le maketi muamua.Sefulu piliona tala.

    E sefulu afe poloaiga o le fa'aoga fou, felauaiga / avanoa / feso'ota'iga numera ma isi fa'ata'ita'iga fa'aoga lautele, o le maketi e foliga mai o lo'o olaola;ae o le pito i luga o le manuia e faigata ona natia i tua o laasaga faigata, o le tau o modules opitika o loʻo faʻaauau pea ona pa'ū, o le alamanuia e matua'i fa'atauva, maualuga-pito (oloa O le fa'agesegese o le localization process, o le va'a autu e noatia i tagata, ma le atina'e le tutusa o le filifili alamanuia ua avea ma faafitauli e afaina ai le filifili alamanuia i totonu o le atunuu.

    Matagofie "muamua"

    E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai o maketi fesoʻotaʻiga mataʻutia na tuʻuina mai e LightCounting, 5G ua faʻatulagaina e faʻapipiʻiina pe avea ma se tasi o mea tetele e tolu e mafai ai e le maketi transceiver i le lalolagi atoa ona ausia se 14% faʻaopoopo faʻaletausaga faʻaletausaga (CAGR) i le va o 2003 ma 2024. .Ua tu'uina atu, na faia le laasaga muamua i le maketi maketi.

    QQ fa'asinomaga 20190621230424

    O Wei Leping, o le sui pule sili o le Komiti Faʻatekonolosi Fesoʻotaʻi a le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi, e talitonu o le 5G era optical module o le a faʻafeiloaʻi avanoa tetele.E tusa ai ma le fua o le pito i luga ole 3Mbps ma auala eseese o fesoʻotaʻiga, ole numera ole 5G pito i fafo e manaʻomia ole 1.2-2 taimi ole 4G;E fa'alagolago tele le ufiufi i le fiasefulu miliona o nofoaga fa'avae laiti, ma o le 5G o lo'o fa'amoemoe e aumai le fiasefulu miliona o 25/50/100Gbps fa'aoga mata.Saina Merchants Securities o loʻo valoia o le fua o le 5G era macro base station o le a oʻo atu i le 5 miliona, ma le numera o nofoaga faʻavae laiti o le a oʻo atu i le lata i le 10 miliona.O le aofaʻi o tupe faʻafaigaluega a kamupani tetele e tolu i totonu o le atunuʻu e latalata ile 165 piliona US tala, lea e toetoe lava 50% sili atu nai lo le 10G vaitaimi o le 110 piliona US tala.

    QQ fa'asinomaga 20190621230710

    O faʻamatalaga a Guolian Securities e faʻamoemoeina foi, ma e talitonu o le 5G optical module o le ai ai se maketi e lata i le 70 piliona.Mo le 5G o lo'o tauaveina, 25/50/100Gb/s fou fa'avavevave fa'apipi'i fa'apipi'i fa'aulufaleina i totonu o le fa'asalalauga muamua, fa'asalalauga vavalo ma fa'asalalauga avanoa i tua.O le N × 100 / 200 / 400Gb / s maualuga-saosaoa opitika modules o loʻo faʻaaogaina lautele i le backhaul convergence ma vaega autu.Fa'ailoa.

    E le gata i lea, o le suiga o le nofoaga autu o faʻamatalaga i le fausaga lua-tier o le a faʻateleina ai foi le manaʻoga mo modules opitika.E tusa ai ma fuainumera ma faʻamatalaga a Ovum, o le 100Gb / s optical modules o le a amata ona tupu vave i le 2017. O loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 2022, 100Gb / s opitika faʻatau oloa o le a ausia e 2022. O le a sili atu i le $ 7 piliona.

    Faamoemoega oona

    I lalo o le faʻaosofiaina o mea eseese, o loʻo faʻatupulaʻia le manaʻoga mo modules mataʻutia, ma o faʻamoemoega i luga e lelei.Ae ui i lea, o le tulaga o loʻo i ai nei o le maketi fesoʻotaʻiga mataʻutia o le tau o modules o loʻo pa'ū, ma e le faigofie mo tagata gaosi oloa ona faia se faʻalavelave.

    O le maualuga o le manaʻoga mo le faʻatupulaia o mea pāpā na mafua ai le tauvaga mataʻutia i le maketi, lea na mafua ai le paʻu o tau i totonu o pisinisi tau fesoʻotaʻiga.I tulaga o PON optical modules, o tau o loʻo pa'ū foi.Dai Qiwei, pule oloa o Guangxun terminal avanoa laina oloa, fai mai o le lalolagi PON faasologa o oloa teufaafaigaluega tulaga, 10GPON OLT / ONU e mafai ona faʻafeiloaʻi i se faʻamalama vave o le taimi, o le fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga e tatau ona oʻo atu i le 50% pe sili atu, lea. o le a taʻitaʻia ai le faʻateleina o le tauvaga maketi.O le tau o oloa PON optical module o le a faʻaalia ai se avalanche.

    I le tasi itu, o le tau o modules opitika o loʻo faʻaitiitia i lea tausaga ma lea tausaga, ma o lenei paʻu o le a faʻavavevave i le 5G vaitau;i le isi itu, o le maketi drawbacks o le tele o tauvaga i atinaʻe ua faasolosolo malie ona faʻaalia, ma ua malepe le soifua maloloina o le siʻosiʻomaga.I le avea ai o se fale gaosi oloa mataʻutia o le TOP3, Hisense Broadband CTO Li Dawei faʻailoa mai e faapea "o le tulaga o le le auai i le tauvaga e matua leai lava ma le tauvaga, ma o le auai i tauvaga e tutusa ma le pule i le ola masani" ua avea ma autu o pisinisi.

    O le atina'e le tutusa o le filifili alamanuia o le tiga foi lea o le alamanuia.Mai le va'aiga o tupe maua, i totonu o pisinisi fa'afeso'ota'i fa'apitoa, o le aofa'i o tupe mama a le au gaosi masini ma le gaosiga o masini e fai si maualuga, ae o le tupe mama fa'asili o le fau ma vaega afifi e itiiti ifo i le 10%.O tupe teu faafaigaluega ma maualuga tupe maua e mafai ona fesoasoani i le metabolism a le kamupani.I se isi itu, e faigata ona ausia le faʻaauauina o mea fou ma le maualalo o tupe mama, o se luʻitau mo kamupani faʻapitoa.

    E le gata i lea, o le localization process of high-end chips ua telegese, ma ua avea ma se manuʻa tuga i le atinaʻeina o pisinisi fesoʻotaʻiga mataʻutia.I le sefulu tausaga ua tuanaʻi, i le faʻaopoopoga i le autu o le optoelectronic chips, e ui lava o pisinisi i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai se avanoa i le afifiina o chip ma le gaosiga gafatia gafatia, latou te faʻalagolago pea i tagata faʻatau mai fafo mo meataalo mataʻutia ma eletise eletise, ma le manaʻoga mo localization. e faanatinati.

    E le mafai ona fa'afitia e fa'apea mai le va'aiga o le maketi atoa 5G opitika module, o lo'o fa'agaoioia le fa'afaigaluegaina e le au fa'atautaia ma le au gaosi meafaigaluega tetele, ma e matua tele lava le keke;ae peitai, pe a ulu atu i le tulaga o meaai, o lenei keke e oona teisi.

     

     

     



    web聊天