• Giga@hdv-tech.com
 • Shërbimi Online 24h:
  • 7189078c
  • sns03
  • 6660e33e
  • youtube 拷贝
  • instagram
  Lajmet e Brendshme

  Lajmet e Kompanisë

  • Nga Admin / 22 Dhjetor 22 /0Komentet

   Hyrje në Parametrat e Kalibrimit WiFi

   Produktet WiFi kërkojnë që ne të matim dhe korrigjojmë manualisht informacionin e fuqisë WiFi të secilit produkt, kështu që sa dini për parametrat e kalibrimit WiFi, më lejoni t'ju prezantoj: 1. Fuqia transmetuese (TX Power): i referohet fuqisë së punës i antenës transmetuese të wireless ...
   Hyrje në Parametrat e Kalibrimit WiFi
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 20 Dhjetor 22 /0Komentet

   Gjenerata e re e WiFi6 mbështet modalitetin 802.11ax, kështu që cili është ndryshimi midis modalitetit 802.11ax dhe 802.11ac?

   Krahasuar me 802.11ac, 802.11ax propozon një teknologji të re të multipleksimit hapësinor, e cila mund të identifikojë shpejt konfliktet e ndërfaqes ajrore dhe t'i shmangë ato.Në të njëjtën kohë, ai mund të identifikojë në mënyrë më efektive sinjalet e ndërhyrjes dhe të zvogëlojë zhurmën e ndërsjellë përmes kanaleve dinamike të papunë ...
   Gjenerata e re e WiFi6 mbështet modalitetin 802.11ax, kështu që cili është ndryshimi midis modalitetit 802.11ax dhe 802.11ac?
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 09 Dhjetor 22 /0Komentet

   Si të zgjidhni një modul optik?

   Kur zgjedhim një modul optik, përveç paketimit bazë, distancës së transmetimit dhe shpejtësisë së transmetimit, duhet t'u kushtojmë vëmendje edhe faktorëve të mëposhtëm: 1. Llojet e fibrave Llojet e fibrave mund të ndahen në një modalitet dhe shumë modalitet.Gjatësia e valës qendrore të modulit optik me një modalitet...
   Si të zgjidhni një modul optik?
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 08 Dhjetor 22 /0Komentet

   Përbërja strukturore dhe parametrat kryesorë teknikë të modulit optik

   Emri i plotë i modulit optik është transmetues optik, i cili është një pajisje e rëndësishme në sistemin e komunikimit me fibra optike.Ai është përgjegjës për konvertimin e sinjalit optik të marrë në një sinjal elektrik, ose konvertimin e sinjalit elektrik të hyrjes ...
   Përbërja strukturore dhe parametrat kryesorë teknikë të modulit optik
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 07 Dhjetor 22 /0Komentet

   Çfarë lloje të moduleve optike ekzistojnë?

   1. Klasifikuar sipas aplikacionit Norma e aplikimit Ethernet: 100Base (100M), 1000Base (Gigabit), 10GE.Shkalla e aplikimit SDH: 155M, 622M, 2.5G, 10G.Shkalla e aplikimit DCI: 40G, 100G, 200G, 400G, 800G ose më lart.2. Klasifikimi sipas paketimit Sipas paketimit: 1×9, SFF, SFP, GBIC, XENPAK...
   Çfarë lloje të moduleve optike ekzistojnë?
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 07 Dhjetor 22 /0Komentet

   Për çfarë përdoret moduli optik?

   Moduli optik është një pajisje për konvertimin e sinjalit fotoelektrik, i cili mund të futet në pajisjet e transmetuesit të sinjalit të rrjetit, si ruterat, çelsat dhe pajisjet e transmetimit.Si sinjalet elektrike ashtu edhe ato optike janë sinjale me valë magnetike.Gama e transmetimit të sinjaleve elektrike është e kufizuar...
   Për çfarë përdoret moduli optik?
   Lexo më shumë
  web聊天