• Giga@hdv-tech.com
 • Shërbimi Online 24h:
  • 7189078c
  • sns03
  • 6660e33e
  • youtube 拷贝
  • instagram
  Lajmet e Brendshme

  Lëshimi i produktit të ri

  • Nga Admin / 22 Tetor 22 /0Komentet

   Konstelacioni në modulimin dixhital

   Konstelacioni është një koncept bazë në modulimin dixhital.Kur dërgojmë sinjale dixhitale, zakonisht nuk dërgojmë drejtpërdrejt 0 ose 1, por së pari formojmë një grup sinjalesh (bitesh) 0 dhe 1 sipas një ose disa.Për shembull, çdo dy bit formojnë një grup, domethënë 00, 01, 10 dhe 11. Ka katër gjendje ...
   Konstelacioni në modulimin dixhital
   Lexo më shumë
  • Nga Admin / 24 Prill 20 /0Komentet

   Përkrenare inteligjente me imazhe termike

   Analiza e helmetës inteligjente N901 për objekte anti-epidemike-Fuqia shkencore dhe teknologjike e Kinës që nuk mund të injorohet në rast anti-epidemie Helmeta inteligjente N901 mund të vendoset në mënyrë fleksibël, falë peshës së saj kompakte.Për shkak të përdorimit të teknologjisë së disqeve optike, kërkimi kryesor...
   Lexo më shumë
  web聊天