• Giga@hdv-tech.com
 • 24H онлајн услуга:
  • 7189078c
  • sns03
  • 6660e33e
  • YouTube 拷贝
  • инстаграм
  Домашни вести

  Издание на нов производ

  • Од админ / 22 октомври 22 /0Коментари

   Соѕвездие во дигитална модулација

   Соѕвездието е основен концепт во дигиталната модулација.Кога испраќаме дигитални сигнали, обично не испраќаме 0 или 1 директно, туку прво формираме група од 0 и 1 сигнали (битови) според еден или неколку.На пример, секои два бита формираат група, односно 00, 01, 10 и 11. Постојат четири состојби ...
   Соѕвездие во дигитална модулација
   Прочитај повеќе
  • Од админ / 24 април 20 /0Коментари

   Паметна кацига за термичка слика

   Анализа на паметниот шлем N901 за антиепидемиски артефакти-научната и технолошката моќ на Кина што не може да се игнорира при анти-епидемијата Интелигентниот шлем N901 може да се користи флексибилно, благодарение на неговата компактна тежина.Поради употребата на технологијата за оптички погон, јадрото истражување...
   Прочитај повеќе
  веб聊天