• sales@hdv-tech.com
  • Layanan Online 24 jam:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram
    Warta Doméstik

    release produk anyar

    • Ku Admin / 22 Okt 22 /0Koméntar

      Rasi dina Modulasi Digital

      Rasi mangrupa konsép dasar dina modulasi digital.Lamun urang ngirim sinyal digital, urang biasana teu ngirim 0 atawa 1 langsung, tapi mimiti ngabentuk grup 0 jeung 1 sinyal (bit) nurutkeun hiji atawa sababaraha.Contona, unggal dua bit ngabentuk grup, nyaeta, 00, 01, 10, jeung 11. Aya opat nagara bagian ...
      Rasi dina Modulasi Digital
      Maca deui
    • Ku Admin / 24 Apr 20 /0Koméntar

      Helm pinter Imaging termal

      Analisis helm pinter N901 pikeun artefak anti-wabah-kakuatan ilmiah sareng téknologi Cina anu teu tiasa dipaliré dina anti-épidemi Helm cerdas N901 tiasa dipasang sacara fleksibel, berkat beurat kompak na.Alatan pamakéan téknologi drive optik, panalungtikan inti ...
      Maca deui
    wéb聊天