• Giga@hdv-tech.com
  • 24-timers online service:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Statisk routing

    Indlægstid: 31. august 2023

    Routing er en proces, hvor en router modtager en pakke fra en grænseflade, dirigerer pakken i henhold til dens destinationsadresse og videresender den til en anden grænseflade.Det er en pakkevideresendelsesenhed af netværkslag, som arbejder i det tredje lag af OSI-referencemodellen --

    Strukturen af ​​IP-adressen har to dele, den ene del definerer netværksnummeret, og den anden del definerer værtsnummeret i netværket.Kommunikation kan kun finde sted mellem IP-adresser med samme netværksnummer.For at kommunikere med værten af ​​andre IP-undernet skal den gå gennem en router eller gateway på det samme netværk.IP-adresserne på forskellige netværksnumre kan ikke kommunikere direkte, selvom de er forbundet med hinanden.

    Ruting er generelt opdelt i tre slags, statisk rute, dynamisk rute og direkte rute.Indfør nu statisk rute.

    Statisk routingBestår af konservatorInrouterEn fast routing, der er manuelt konfigureret.

    Statisk routing giver mulighed for præcis kontrol af adfærden og reduceret envejs netværksflow samt enkel konfiguration. Statisk routing har højeste prioritet på grund af dens korteste administrative afstand.Statisk routing, som sætter en fast routingtabel i routeren.Den statiske routing ændres ikke, medmindre netværksadministratoren griber ind.Fordi statiske ruter ikke kan afspejle netværksændringer, bruges de generelt i netværk med lille skala og fast topologi. Fordelen ved statisk routing er dens enkelhed, høje effektivitet og pålidelighed.Af alle ruter har de statiske ruter den højeste prioritet. Når en dynamisk rute er i konflikt med en statisk rute, er den statiske rute gældende.

    På voresOLTellerONU, kan du konfigurere statisk routing.For eksempel konfigurationen på voresolt:

     avas (2)

    Konfigurer en statisk rute påolt avas (3)

    192.168.4.1 er formålet ip, 255.255.255.0 er masken, og 192.168.2.6 er den næste spring ip-adresse, det vil sige, når destinationsadressen for opdagelsesmeddelelsen er 192.168.4.1, vil ruten videresende meddelelsen til 192.168.2.6 for at fuldføre kommunikationen på tværs af netværkssegmenter.

    Du kan kommandere til at se ruten senere

     avas (4)

    Den generelle introduktion af statisk routing, vi nævnte denne gang, er ovenstående indhold.For det relaterede routing-netværksudstyr involveret i Shenzhen HDV phoelectronic Technology Co., Ltd., såsom: ACONU/ kommunikationONU/ intelligentONU/ fiberONU/ XPONONU/ GPONONU, ellerOLTserier, transceiver-serier og så videre er en slags netværksudstyr. Hvis der er behov for kunder, kan du vende tilbage til hjemmesiden for at kontakte vores virksomhed og vente på din tilstedeværelse.



  • Tidligere: << -> Tilbage til bloggen <- Næste: >>
  • web聊天