• Giga@hdv-tech.com
  • 24H Au'aunaga i luga ole laiga:
    • 7189078c
    • sns03
    • 6660e33e
    • youtube 拷贝
    • instagram

    Fa'atonu Fa'atonu

    Taimi meli: Aug-31-2023

    O le fa'asologa o se faiga lea e maua ai e le router se afifi mai le tasi atina'e, fa'atonu le pepa e tusa ai ma lona tuatusi fa'asolo ma tu'u atu i se isi atina'e.O se mea e fa'asolo atu ai pepa o le upega o feso'otaiga o lo'o galue i le vaega lona tolu o le fa'ata'ita'iga o le OSI --

    O le fausaga o le tuatusi IP e lua vaega, o le tasi vaega o loʻo faʻamatalaina le numera o fesoʻotaʻiga, ma o le isi vaega o loʻo faʻamatalaina le numera talimalo i le fesoʻotaʻiga.Feso'ota'iga e mafai ona faia i le va o tuatusi IP ma le numera feso'otaiga tutusa.Ina ia fesoʻotaʻi ma le 'au o isi IP subnets, e tatau ona alu i se alalaupapa poʻo se faitotoa i luga o le fesoʻotaʻiga tutusa.O tuatusi ip o numera feso'otaiga eseese e le mafai ona feso'ota'i sa'o, tusa lava pe feso'ota'i fa'atasi.

    O auala e masani ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu, ala fa'ata'ita'i, ala fa'amalosi ma ala sa'o.Fa'ailoa atu nei le ala fa'ata'atia.

    Fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iO lo'o faia i luga ole conservatorInrouterOse ta'avale tumau e fa'atulagaina ma le lima.

    Fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i e mafai ai ona fa'atonu sa'o le amio ma fa'aitiitia le fa'asolo o feso'ota'iga e tasi le auala fa'apea fo'i le fa'atulagaina faigofie. O le fa'atonuga fa'atete'e e maualuga lona fa'amuamua ona o le mamao fa'apulega sili ona pu'upu'u.Fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i o lo'o fa'atulaga ai se laulau fa'atonu i le router.E le suia le auala fa'atutusa se'i vaganā ua fa'auilavea le pule o feso'otaiga .Talu ai e le mafai e auala faʻasolosolo ona faʻaalia suiga o fesoʻotaʻiga, e masani ona faʻaaogaina i fesoʻotaʻiga ma laʻititi laʻititi ma faʻamautu topology.O le lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o lona faigofie, maualuga maualuga ma le faʻamaoni.Mai auala uma, o auala faʻasolosolo e sili ona maualuga le faʻamuamua. Pe a feteʻenaʻi se auala malosi ma se auala faʻasolosolo, e manumalo le auala faʻasolosolo.

    I luga o tatouOLTpeONU, e mafai ona e fa'atulagaina le ta'avale fa'asolosolo.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaga i luga o la matouolt:

     avas (2)

    Fa'atulaga se ala fa'atutu i luga o leolt avas (3)

    192.168.4.1 o le faamoemoega ip, 255.255.255.0 o le mask, ma le 192.168.2.6 o le isi oso ip tuatusi, o lona uiga, pe a oʻo i le tuatusi o le suʻesuʻega o le savali o le 192.168.4.1, o le auala o le a tuʻuina atu le feʻau. i le 192.168.2.6, e fa'amae'a ai le feso'ota'iga vaega o feso'ota'iga.

    E mafai ona e fa'atonu e va'ai le auala mulimuli ane

     avas (4)

    O le folasaga lautele o static routing na matou taʻua i lenei taimi o le mea o loʻo i luga.Mo feso'ota'iga feso'otaiga feso'ota'iga meafaigaluega o lo'o a'afia i Shenzhen HDV phoelectronic Technology Co., Ltd., pei ole: ACONU/ fesootaigaONU/ popotoONU/ alavaONU/ XPONONU/ GPONONU, peOLTfaasologa, transceiver faʻasologa ma isi mea o se ituaiga o meafaigaluega fesoʻotaʻiga, Afai ei ai se manaʻoga mo tagata faʻatau, e mafai ona e toe foʻi i le itulau autu e faʻafesoʻotaʻi la matou kamupani, faʻatali mo lou auai.



  • Muamua: << -> Toe fo'i ile Blog <- Sosoo ai: >>
  • web聊天